Freddie Mercury prinde viata pe 2 martie la Hard Rock Cafe

Sambata, 2 martie, la Hard Rock Cafe amintirea lui Freddie Mercury este celebrata intr-un show memorabil,  din care razbate carisma inconfundabila a unuia dintre cei  mai spectaculosi solisti din istoria rockului.

Spectacolul “A Vision Of Mercury” va inseamna un regal de hituri Queen, prezentate live de cel mai bine cotat artist tribut Freddy Mercury. Protagonistul showului, Joseph Lee Jackson a pregatit pentru intalnirea cu publicul bucurestean: „o seara exploziva, asemenea artistului care a dat viata unor melodii simbol precum: “We Are The Champions”, “Somebody To Love”, sau “A Kind Of Magic.

Acestea, dar si multe alte piese cunoscute, vor putea fi ascultate live, pe 2 martie, la Hard Rock Cafe.

Cu peste un deceniu de experienta, Joseph Lee Jackson, este apreciat drept unul dintre cei mai autentici artisti tribut Freddie Mercury din lume. Joseph Lee este agreat chiar si de familia lui Freddie Mercury, care l-a invitat sa performeze  in cadrul ceremoniei de dezvelire a primului monument ce onoreaza memoria starului, in Marea Britanie. La eveniment a fost prezent si chitaristului Brian May.

Pentru reprezentatia A Vision Of Mercury programata pe data de 2 martie sunt in vanzare trei categorii de bilete:

Categoria VIP - 120 lei (intalnire si poza cu artistul, afisul evenimentului cu autograf, loc la masa)

Categoria I – 60 lei – loc la masa, in fata scenei

Categoria 2 – 40 lei – loc la masa, in sala

Biletele sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Diverta, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, Cinema Patria si in Hard Rock Cafe. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.rowww.blt.rowww.bilete.ro, www.myticket.ro

Rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe, pentru fiecare cumparator de bilet.

* Pentru pozele din cadrul sesiunii de meet & greet fiecare persoana este rugata sa aiba propriul aparat foto.

0 comentarii: