Concurs concert TiPtiL la Clubul Taranului - 23 februarie

[Later edit]: Castigatorul invitatiei duble este.....Ioana Crisu.
Ioana este rugata sa ne transmita un e-mail pe chestiiurbane@gmail.com pentru mai multe detalii. 

Sâmbătă, 23 februarie, la Clubul Ţăranului se cântă, se dansează şi se petrece în originalul stil TiPtiL. Cu aceasta ocazie TiPtiL si Urban Things te invita la concurs. Tot ceea ce trebuie sa faci pentru a castiga o invitatie dubla la concert este sa ne lasi un mesaj pe pagina noastra de Facebook  cu raspunsul la intrebarea: cum se numesc cele doua vocaliste TiPtiL? Vineri, 22 februarie, la ceas de seara anuntam castigatorul.

După ce la concertul de acum câteva săptămâni au venit pe scena cu o surpriza muzicală extravagantă, un live mix incitant de ritmuri hip hop cu elemente de jazz şi funk, cu care au ridicat la dans întregul public, trupa lansează o nouă provocare, o noua piesă ce vine sa contureze cunoscutul stil jazzaggaefunkdancefun și în plus, Bender Rodriguez aka Bufu le va fi din nou alături pe scenă, pentru partea de hip hop.

Raluca Staicu (voce), Emilia Holtea (voce), Bujor Stoicovici (chitară bas, contrabas), Ciprian „Laurentze” Moisescu (tobe) şi Cretzu (chitară), vor  aduce pe scena o combinaţie sublimă de energie pură, efervescenţă, atitudine şi versuri îndrăzneţe puse pe un sound fresh şi captivant, o combinaţie de funk, drum'n'bass şi post-punk, totul pentru o noapte de week-end senzaţională.

În prezent trupa lucrează în studiourile SAE Bucharest, unde înregistrează primul album pe care plănuiesc să îl lanseze anul aceasta.

Cei cinci membri TiPtiL te provoacă să trăieşti muzica cu toate simţurile şi să descoperi un stil pe care îl vei iubi, daca eşti la fel de îndrăzneţ ca el.

Preţ bilet 20 lei.

Pagina evenimentului: http://www.facebook.com/events/477764158937405/

Pagini oficiale:

 www.tiptil-tiptil.blogspot.com
www.facebook.com/muzicatiptil
www.youtube.com/thetiptil
http://soundcloud.com/tiptil 

0 comentarii: