De Dragobete Ad Hoc concerteaza in King's Stone

De Dragobete se deschid primii muguri, pasarile incep sa glasuiasca. Conform legendelor populare, „Dragomir cel beat de dragoste” vine cu alaiul sau de zane, alungand-o pe Craiasa Zapezii si aduce oamenilor o boală ciudata, fara de leac, de care nu scapa nimeni. Pamantenii devin capriciosi, au mintile sucite si sunt in cautarea dragostei. De aceea in traditia romaneasca, Dragobetele este sarbatoarea iubirii, care marcheaza in acelasi timp inceputul primaverii.

Ad Hoc, impreuna cu King’s Stone restaurant medieval, a pregatit o petrecere ca-n vremurile de demult. Duminica, pe 24 februarie, in ofertantul spatiu de pe Calea Victoriei, la King’s Stone, serbam iubirea in stil medieval. „Cantare, ospat si betie de dragoste” este titlul petrecerii la care doamnele si domnitele vor fi tratate ca niște regine, iar domnii e musai sa fie cavaleri.

Ad Hoc vine cu cantece de dragoste si leac, pentru indragostiti, dar si pentru cei care sufera din amor. Dan „Ursu” Olar, Sergiu „Corbu” Boldor, Adrian „Soimu” Bologa, Igor Antoniuc si Ciprian Musat sunt pregatiti sa celebreze casatorii medievale, cu durata optionala, de o noapte sau de o viata.

King’s Stone restaurant a pregatit un ospat imparatesc pentru musafiri, vinul va curge din carafe. Vor fi ravase despre viitor, dezlegari de boala dragostei si indragostiri noi.

Oaspetii sunt asteptati la petrcere incepand cu ora 19 si nu vor fi lasati sa plece pana-n zori.

De Dragobete, Ad Hoc aduce leacuri de dragoste si indragostire la King’s Stone.

Sustinator de petrecere: Zile si Nopti.

Pagini oficiale:
https://www.facebook.com/KingsStoneRestaurant

https://www.facebook.com/AdHocMedieval

0 comentarii: