Valentine's Day Movie Marathon - 14 februarie

"Keep calm and watch Valentine's Movie Marathon" powered by The Light Cinema
 
In noaptea de sambata spre duminica (16-17 februarie) incepand cu ora 23:00 te invitam sa iti pastrezi calmul si sa vii sa urmaresti o noapte alba cu filme la The Light Cinema.
„Keep calm and watch Valentine’s Movie Marathon”
Este modul in care The Light Cinema va invita anul acesta sa sarbatoriti Ziua indragostitilor.
 

Va asteptam la The Light Cinema pentru o seara cu 6 filme minunate care prezinta dragostea sub diferite forme si sa petrecem impreuna in The Light Bar incepand cu ora 23:00.
Am pregatit multe surprize pentru cei indragostiti cat si cei mai putin indragostiti care vor sa isi manifeste sentimentele petrecand o noapte speciala la The Light Cinema.
Biletul de intrare la acest eveniment are valoarea de 35 lei de persoana. Biletul permite accesul la toate filmele difuzate la The Light Cinema in noaptea de 16 spre 17 februarie, precum si la petrecerea organizata la The Light Bar.
Bilete s-au pus in vanzare si se pot achizitiona de la casele de bilete The Light Cinema sau The Light Bar.
Programul cu filmele, orele si salile va fi disponibil pe facebook.com/TheLightCinema si pe website: www.lightcinemas.ro incepand cu data de 16 februarie.
                                    Pentru acest eveniment nu se pot face rezervari provizorii.
Liberty Center, Soseaua Progresului 151-171   LA 10 MINUTE DE PIATA UNIRII
(Tramvaie: 8,11,23,25,32/Autobuze: 117,173, 220) PARCARE GRATUITA
INFO: 021 3699740/ 021 3699797 / 0737026226/ 0737 026 227/ info@lightcinemas.ro www.lightcinemas.ro;   www.facebook.com/CinemaStage
 
 
In cadrul maratonului de filme veti putea urmari:
1.       Beautiful Creatures - Ethan Wate este un elev de liceu popular, care detesta faptul ca locuieste in oraselul Gatlin din Carolina de Sud fiindca aici nu se intampla niciodata vreun eveniment iesit din comun si abia asteapta sa se emancipeze de sub tutela parintilor si sa plece cat mai departe.
Visurile baiatului sunt bantuite de imaginea unei fete frumoase pe care Ethan nu a intalnit-o niciodata, iar atunci cand Lena Duchaness, o fata de 16 ani care aspira la o viata normala fiindca este victima unui blestem ce ii loveste familia de mai multe generatii, se muta inapoi in Gatlin, protagonistul se trezeste implicat in aventuri mai spectaculoase si mai periculoase decat ar fi indraznit sa spere.



2.       Silver Linings Playbook - Pat este un fost profesor de liceu, care a petrecut 4 ani intr-o clinica destinata tratarii bolilor nervoase dupa ce a fost inselat si parasit de sotia lui, Nikki. Mutandu-se sub acelasi acoperis cu parintii lui dupa ce este externat, Pat are impresia falsa ca nu a lipsit de acasa mai mult de cateva luni si este obsedat de ideea de a o recuceri pe Nikki.


3.       Playing for keeps - Faceti cunostinta cu George Dryer (Gerard Butler), un cunoscut fotbalist in tinerete, acum aproape falit. S-a intors in oraselul de provincie McLean, Virginia ca sa isi imbunatateasca relatia cu fiul sau de noua ani, Lewis (Noah Lomax), pe care l-a vazut destul de rar de cand s-a despartit de mama sa, Stacie (Jessica Biel). Desi a facut nenumarate greseli in trecut, George este dispus sa faca compromisuri, de dragul copilului, si sa gaseasca un loc de munca in apropiere.



4.       The Words - Primul roman publicat de Rory Jansen (Bradley Cooper) starneste o furtuna de admiratie asa cum se intampla o data intr-o generatie; lumea literara, dar si imaginatia publicului sunt luate cu asalt de acest debut: prietenii o recomanda fara sa ezite, criticii literari sunt entuziasmati; peste tot se vorbeste despre aceasta carte, iar Rory devine un star al literaturii. Charismatic, talentat, inteligent, tanarul scriitor pare sa le aiba pe toate: o viata frumoasa, o sotie care il adora, o lume intreaga asternuta la picioarele sale. Si totul datorita cuvintelor pe care le-a asternut pe hartie. Dar cui apartin aceste cuvinte? Si, la urma urmei, cui apartine aceasta poveste?





5.       This is 40 - Spin off al comediei Un pic insarcinata, succesul de casa din 2007, noua poveste a lui Judd Apatow ne face cunostinta cu cuplul Pete si Debbie cand acestia se apropie de un prag nedorit: fatidica varsta de 40 de ani.


6.       Parental Guidance - Atunci cand fiica sa pleaca pentru o perioada la munca in alt oras, un bunic se vede pus in situatia de a avea grija de cei trei nepoti ai sai. Desi are la indemana metode ale secolului XXI de a-i cuminti pe neastamparatii nepotei, el va apela la o metoda veche, dar care da rezultate!

0 comentarii: