Kristal says: Legendary with John Digweed - 23 februarieKristal says Legendary
 Heineken prezinta John Digweed in Kristal Club – sambata, 23 februarie 2013
JOHN DIGWEED [BEDROCK] * ALEX&MIRCEA BABESCU * MAHONY
Dupa 2 evenimente memorabile cu James Zabiela si Lee Burridge la sfarsitul lui 2012, conceptul ‘Legendary’ revine pe 23 februarie 2013 in Kristal Club, cu un artist ce ocupa un loc special in istoria muzicii electronice : John Digweed.  Alaturi de pionierul sound-ului progressive, la pupitru Kristal Club talentul local va fi reprezentat de duo-ul  Alex si Mircea Babescu, precum si de rezidentul Mahony.
Unul dintre putinii DJ britanici cu o rezindenta in Statele Unite, legendarul John Digweed pare ca nu mai are nevoie de nici o prezentare. Prezent pe  scena muzicii electronice de mai bine de 20 de ani, Digweed este un artist care reuseste sa se reinventeze periodic si sa aiba un sound fresh, cu ocazia fiecarei aparitii in pupitru.
“I want people to get lost in the music but also have a sense of ‘WTF is this track, and I need a copy of it!”- John Digweed
 Fiind alaturi de Sasha, parintele sound-ului progressive, Digweed insusi recunoaste ca este greu sa scapi de o eticheta care in acest moment este putin ‘out-dated’, sound-ul sau progresand de-a lungul lui 2012 spre tech-house si techno.  Drept dovada, in primul sau mix Transitions din 2013 de la Kiss 100 – radio-show  difuzat in 45 de tari si are peste  14 milioane de ascultatori saptamanal, John Digweed include track-uri de la label-uri precum Drumcode, B-pitch, Supernature, Traum.
Dupa ce a fost prezent la inceputul lunii ianuarie la celebrul BPM Festival din Mexic unde a mixat alaturi de Jozif la un closing party memorabil, legendarul Digweed se opreste mai intai la ARMA 17 in Moscova, urmand ca pe 23 februarie sa ne uimeasca cu un set fenomenal, de inceput de an, in clubul sau preferat - Kristal Club!
BILETE IN AVANS: 30 LEI
Biletele in avans se pot achizitiona prin reteaua  www.myticket.ro
IN SEARA EVENIMENTULUI:
 40 LEI inainte de 12:00
50 LEI dupa 12:00

LINE-UP COMPLET
❆❆❆JOHN DIGWEED [bedrock]

❆❆❆MAHONY [cyclic ]


❆❆❆ALEX & MIRCEA BABESCU [funky business ]

KRISTAL CLUB
Regina Elisabeta nr. 34
✆ TABLE RESERVATIONS: +40722 79 51 84
www.clubkristal.ro

0 comentarii: