Concert Aeon Blank in Question Mark



Vineri, 6 decembrie, ora 21.00, formația AEON BLANK bagă amplificatoarele în priză în QUESTION MARK (Calea Victoriei, nr.48 – 50, București).
Preț bilet: 10 lei
Facebook event: https://www.facebook.com/events/470710859713276/
 
Despre AEON BLANK:
Aeon Blank este o formație de rock alternativ cu influențe metal, dark wave sau gothic, care s-a format în primăvara anului 2011, la inițiativa vocalului Emil Luca și a fostului chitarist, Alex Gabroveanu. Componenţa actuală îi include pe: Emil Luca (voce și chitară), Mircea Becherescu (chitară),  Bogdan Valentin (tobe), Sorin Frățilă (clape) şi Dalto Ionescu (bass).
 
O trupă tânără, dar cu o abordare plină de maturitate și seriozitate, Aeon Blank s-a făcut rapid remarcată pe scena marilor festivaluri din România anului 2012, câștigând și titlul de Best Alternative Newcomer în urma concursului organizat de Metalhead.
 
Primul album al trupei, „Handmadegods & Godmadedemons”, a fost lansat în aprilie 2012, iar dintre cele 17 piese pe care le conține, cinci au fost difuzate intens pe Radio Guerrilla.
 
Videoclipul piesei „Auguries Of Innocence” a fost difuzat pe MTV Romania începând cu 23 septembrie 2012, când trupa a fost invitată în cadrul emisiunii Alternative Nation.
 
Cel de-al doilea videoclip al trupei a fost lansat un an mai târziu, pe 1 octombrie 2013. Este vorba de clipul piesei „The Ballad of Lucy Butler”, care a fost realizat de UPI Studio la Castel Film, pe aceleași platou unde s-a filmat și videoclipul trupei Muse, „Knights of Cydonia”.
 
Aeon Blank a cântat de-a lungul timpului pe scenele: B’Estfest, Artmania, Anonimul, Gărâna, Road Wolves Bike Fest, Zilele Prieteniei sau Gala Metalhead 2012.
 
www.facebook.com/aeonblank x www.youtube.com/user/aeonblank

0 comentarii: