Taxi - 15 ani. Spectacol aniversar la Sala Palatului

Joi, 5 decembrie, se pun in vanzare biletele pentru spectacolul aniversar „Taxi – 15 ani”, ce va avea loc in data de 17 martie 2014, la Sala Palatului din Bucuresti.
 
Una dintre cele mai iubite trupe din Romania, trupa Taxi este apreciata pentru mesaj, versurile inteligente, umor si melodie. Fondator, compozitor si textier al trupei Taxi, Dan Teodorescu si-a pus intreg sufletul in acest proiect. Avand la activ peste o mie de concerte, o participare la Eurovision, sapte albume, numeroase videoclipuri, zeci de premii, Taxi revine la Sala Palatului pentru a-si spune povestea. O va face in stilul caracteristic, adica cu autoironie si umor. Trupa va fi insotita pe scena de invitati surpriza.
 
Dan Teodorescu, Vicky Sava, Daria Corbu, Mugurel Coman, Cantemir Neacsu, Kerezsi Csongor si Darius Neagu va invita intr-o calatorie inedita, intr-un Taxi unicat.
 
Cu acest prilej, trupa va lansa si albumul „15”, care va contine, in mod deloc surprinzator, 15 piese.
 
Biletele sunt disponibile in exclusivitate prin Reteaua Eventim – magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online pe www.eventim.ro.

0 comentarii: