Expirat: Concert The Speakers - Alternativa - 15 ianuarie

ALTERNATIVA @ EXPIRAT
Miercuri, 15 ianuarie – Concert: THE SPEAKERS

 
Alternativa continuă după vacanţa de iarnă, în Expirat, iar prima ediţie din noul an scoate pe scenă, miercuri pe 15 ianuarie, o trupă proaspătă cu o abordare originală şi... retro a sunetelor Alternative Rock şi Indie.
 
Da, am ales să începem a doua parte a sezonului într-un ritm ceva mai alert, aşa că am invitat THE SPEAKERS, cu tot cu sound-ul „londonez”, pe scena din Brezoianu 4.
 
Totul, de la 10 seara.
 
După concert: Alt. Rock, Indie Rock, Indie Pop, Ska Punk, Grunge, Post-Grunge, Britpop, Shoegazing, Post-Punk Revival, Rap Core, Alternative Metal şi Sludge, acordate la ce se întâmplă pe scenă, de la Ştefan.
 
Despre The Speakers:
 
The Speakers este un proiect cât se poate de „fresh” şi original în România, care îşi propune o abordare nouă şi diferită faţă de stilurile muzicale şi artistice ce ne invadează piaţa, promovând bunul gust şi transmiţând vibe-uri puternice de retro-Rock direct din inima Londrei!
 
Trupa a luat naştere la începutul anului 2011 şi îi are în componenţa pe: Vicenţiu (voce), Sorin (sintetizator), Andreea (bass), Angus şi Zeca (chitară) şi Andrei (tobe).

Primul single al formaţiei care se bucură şi de un videoclip -
http://www.youtube.com/watch?v=IsUajeWAfpY se numeşte „6'O Clock", este compus de către băieţii de la Bass Production (Sebastian Crayn şi Andre Rizo) în colaborare cu Tom Wilson şi este extras de pe albumul de debut intitulat "Brake the Borders".

 
Albumul conţine 8 piese, ca gen aflate la graniţa dintre Indie şi Rock Alternativ, cu influenţe electronice retro ale anilor ’70, ’80 şi chiar Reggae.
 
În prezent, trupa promovează cel de-al doilea single de pe album, piesa „Lullaby”, căreia i s-a atasat şi un videoclip în stil retro, cât se poate de dinamic – www.youtube.com/watch?v=t84apv22lFg
 
www.facebook.com/thespeakersofficial x www.youtube.com/thespeakersofficial
 
RSVP: www.facebook.com/events/247364705429919
 
Ora: 22:00
Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks
www.expirat.org x www.facebook.com/expirat.otherside

0 comentarii: