S-a incheiat prima editie Presa de Rock Bun

Aproximativ 2000 de oameni au ajuns la House of Parties in cele doua zile de festival. La aceasta prima editie, Presa de Rock Bun a adus un line-up exclusiv romanesc, desfasurandu-se intr-un spatiu nestiut de iubitorii de rock.
 
Cele 10 trupe din festival au venit cu pofta de cantat si cu dorinta de a face show. Prima zi a fost deschisa de Up to Eleven, o trupa bucuresteana, care se pregateste de lansarea primului album. Au urmat oradeii de la N.O.R., care au cantat inclusiv cel mai nou single, care beneficiaza de un videoclip original, - „In somn”. PIMP a facut spectacol, ca de obicei, avand recuzita, costume, doua dansatoare profesioniste si o coregrafie spontana, bazata pe sarituri, asumata de intreaga trupa. Una dintre cele mai asteptate trupe, Robin and the Backstabbers, si-a reconfirmat statutul de trupa profesionista, intr-un recital plin de daruire, apreciat la adevarata valoare de intreg publicul. Vita de Vie in formula electrica a animat multimea cu hituri din toate perioadele trupei, Adi Despot fiind intr-o forma de zile mari.
 
Ziua a doua a fost deschisa de Pseudonoise, o trupa care creste cu fiecare concert. Astero a demonstrat ca este in urcare in preferintele publicului predominant bucurestean. O surpriza foarte placuta pentru cetatenii capitalei consumatori de rock a fost intalnirea cu aradenii de la Mere. Sarmalele Reci au adus piese stiute de toata lumea din cei 20 de ani de activitate. Cea mai asteptata trupa a fost, fara doar si poate, Alternosfera din Republica Moldova, care a vrajit audienta, care nu vroia sa mai lase trupa sa plece.
 
Organizatorii multumesc publicului pentru implicare, mai ales grupului venit de la Timisoara, partenerilor media si tuturor celor care au sustinut acest festival si adreseaza multumiri speciale lui Adrian Rugina si echipei sale de la The Backline Shop – www.thebacklineshop.ro si lui Adrian Bucurei si echipei Eventim.

0 comentarii: