Les Elephants Bizarres la Anti-Mall



Les Elephants Bizarres: prima trupă ce va deschide seria de concerte Anti-Mall din acest weekend. Vineri, 6 decembrie, la Magazinul București de pe Lipscani. Ora 22. Intrarea liberă. E un proiect mișto, așa că te invităm să nu lipsești.
 
Grolsch Anti-Mall, primul astfel de loc din România, lasă la intrare tot ce înseamnă producție serializată, cotidian, banal, la fel, anost. E evadare din tipare.

Timp de 3 zile, experimentaliștii se strâng la Anti-Mall ca să vadă dacă pot să trăiască exclusiv din pasiunea lor și să o reconvertească într-un job pentru care, de fapt, nu vor fi nevoiți să muncească nici măcar o singură zi.


Program:
Vineri, 6 decembrie 2013
LES ELEPHANTS BIZARRES - 22:00 – 23:00

Trupa experimentalista 20:30 – 21:30
Proiectii scurt metraje 16:00 – 20:00
Deschidere oficiala Grolsch Anti-mall 13:00
 
Prin 2007, Les Elephants Bizarres s-au anturmat într-o formulă de patru care, în timp, a ajuns la cinci, dupa care s-a mărit până la opt și actualmente s-a stabilit la șapte, cu următorii elefanți:

Ştefan – voce, Claudiu – tobe, Mihai Marin - bas, nae – sintetizatoare, xilofon si armonica, Ati de Chile – percuții, Jeanov – chitară și voce si Sofian – saxofon si voce.
Introducerea oficială are loc odată cu lansarea primului album „Hello!” şi a primului clip:„Hello! (Says the Devil)”.
Elefanții nu se mai opresc din cântat și introduc mereu cât mai multe culori în zoologia turmei, ajungându-se, în timp, ca bizarul să se transmită prin sunete de rock alternativ, electro funk si indie-pop.
 
5 videoclipuri, 8 single-uri, 1 album și peste 200 de concerte. Aceasta este statistica de până acum.
 
Continuăm.
Fiți cunoi! Fiți BizaRRi! ȘI ... TROMPA SUS!

www.facebook.com/leselephantsbizarres

www.youtube.com/LesElephantsBizarres

0 comentarii: