Events: Fire of Anatolia - 6 decembrie

Vineri, pe 6 decembrie, fabuloșii dansatori ai companiei Fire of Anatolia urcă pe scena Sălii Palatului pentru un spectacol grandios. 55 de artiști, muzică originală, o demonstrație de virtuozitate pură, precizie și măiestrie. Începând din 2001, peste 35 de milioane de spectatori din 87 de țări au văzut până acum acest spectacol fascinant, la răscrucea dintre dans tradițional și contemporan. Organizator: Events.

Repetițiile dansatorilor pot dura de la 8 până la 16 ore pe zi, iar producția întregului show,  în forma sa actuală, a durat de nu mai puțin de... un an și jumătate. Dansatorii faimoasei companii turcești, listată drept una din cele mai bune din întreaga lume, vor sosi mâine la București pentru a repeta. Vor fi cazați la un hotel de 5 stele din Capitală, și vor mânca feluri tradiționale turcești.

Împărţit în două acte, showul Fire of Anatolia ilustrează fragmente din istoria Mesopotamiei şi Anatoliei şi este o expresie vizuală a luptei dintre libertate şi sclavie, dintre lumină şi beznă. Tot ce aparţine Anatoliei prinde viaţă în acest regal coregrafic fabulos.

Un adevărat fenomen internaţional, compania Fire of Anatolia deține două recorduri înscrise în Guiness Book, unul pentru cel mai rapid dans, cu 241 de pași pe minut, și un altul pentru cea mai mare audiență, 400 000 de persoane în Eregli, Turcia.

Accesul în sală va fi permis începând cu ora 19.00, iar spectacolul va incepe la ora 20.00. Biletele sunt în continuare disponibile la preţurile de 80, 100, 120, 160, 200, 260 şi 300  de lei, în funcţie de distanţa faţă de scenă. Tichetele se pot cumpara online pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15.

0 comentarii: