Concurs: Studio Martin pres. Moodymann

[Later edit]: Catalina mihaescu si Theodora Socheri sunt castigatoare. Numele lor se vor afla pe lista de la intrare, valabila pana la ora 24:00.

Studio Martin si Urban Things te invita la concurs. 
2 invitatii duble pentru evenimentul de sambata, 21 decembrie, ce il are ca invitat pe Moodymann isi asteapta castigatorii.

Tot ceea ce trebuie sa faci este:
- 'Like' la pagina oficiala Urban Things
-  sa ne lasi pe FB un mesaj cu textul: " Studio Martin pres. Moodymann".


Castigatorii vor fi alesi prin random.org 

Concursul se incheie pe 19 decembrie ora 18:00. Castigatorii vor fi anuntati pe 20 decembrie.


Recunoscut pentru spontaneitatea sa, nu este o noutate pentru nimeni că Moodymann aka Kenny Dixon Jr. este genul de artist complet de la care nu știi niciodată la ce să te aștepți.

Cu un disc proaspăt lansat, intitulat ABCD: The Album, DJ-ul american revine după patru ani la Studio Martin cu o selecție muzicală incredibilă și extrem de diversificată, de la dub, reggae, rock, drum and bass până la disco și techo/house.
Așa că nu trebuie să te mire dacă în timpul prestației sale, vei auzi schimbări bruște de ritm, când mai lent, când mai alert, când disco, când house, când un dub, când vreun pasaj incredibil de melodios al unei piese rock.
Dacă vă tentează să luați parte la o halucinantă varietate muzicală susținută de un DJ pe care nu ai nici o reținere să-l numești artist - un personaj întotdeauna imprevizibil din punct de vedere muzical, dați join la evenimentul care va avea loc pe 21 decembrie 2013, la Studio Martin. În mod sigur nu veți regreta!

Line-up-ul este completat de Fouchat și Giuser.

Mai multe detalii:
MOODYMAN
www.residentadvisor.net/dj/moodymann
www.facebook.com/moodymann313

Entrance:
20 lei înainte de ora 00.00 || 30 lei după ora 00.00

Pentru REZERVĂRI sunați la:
☏ +40 733 MARTIN

0 comentarii: