Concert Silent Strike & Kazi Ploae - B52 Club

Silent Strike & Kazi Ploae cu invitat Infinitu` - live la B52, vineri - ultimul din București în 2013


Silent Strike și Kazi Ploae au lansat la începutul anului EP-ul ”Silent Regis”, care conține cinci piese și o colaborare cu Bean MC. Acesta a fost prezentat într-un turneu ce numără opt orașe. Ultimul concert al lor din 2013 în București are loc pe 6 decembrie la B52. 


Silent Strike este un compozitor român de muzică electronică remarcat atât pentru producțiile sale ce numără cinci albume, cât și colaborările variate pe care le-a avut cu diverși artiști (Lucian Ban, Ada Milea, Alexandrina, Deliric, Adrian Enescu etc). Produce și muzică de film și performează și într-o formulă live, cu mai mulți instrumentiști. 


Kazi Ploae este un artist român născut pe 6 februarie 1985 la București. În sfera preocupărilor sale muzicale intră ca o caracteristică naturală și poezia, iar ca gen poate fi încadrat în supra- și hiperrealism. Pe blogul său pot fi găsite și câteva texte de proză scurtă. Multe din scriiturile sale îl recomandă ca poet postmodernist, iar în ceea ce privește hip-hop-ul românesc, s-a poziționat în avangardă, datorită combinației între acest gen muzical și tipologia sa de exprimare, în toate albumele sale solo, dar și în cele de colaborare. 


Invitatul artiștilor în cadrul acestui concert este Infinitu' aka Sfantu'8.

Warm-up și after-party: Sile 

***



***

Acces: 15 lei

0 comentarii: