Expirat & Otherside weekend 20 - 21 decembrie

WEEKEND @ EXPIRAT & OTHERSIDE
20-21 decembrie

Pentru că urmează vacanţe, zile libere şi alte forme de relaxare sezonieră, ne propunem să vă agitam noi un pic, în weekend, în Expirat şi OtherSide.

Mai exact, ne vedem şi săptămâna asta, vineri şi sâmbătă, pe 20 şi 21 decembrie, în strada Brezoianu nr.4 unde vă aşteptăm tot în două camere şi la două baruri cu un plan de atac muzical bine pus la punct:

Vineri, cu Chivu în Expirat şi cu dementul casei – The Basstard, în OtherSide.

Sâmbătă cu George în Expirat şi cu sound-uri grele în „partea cealaltă”, culese şi puse pe beat de Vault alături de Motion Monument, acompaniaţi la başi şi drop-uri, în restul serii, de Ştefan.


Toate detaliile despre ce se întâmplă sâmbătă, 21 decembrie, în OtherSide, aici:
www.facebook.com/events/225434857627913

Ora: 22:00
Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks
Accesul în OtherSide – prin Expirat

________________

VAULT ft. MOTION MONUMENT & ŞTEFAN @ OTHERSIDE
Sâmbătă, 21 decembrie

Sâmbătă, pe 21 decembrie, scoatem beat-urile grele la înaintare în OtherSide.

Reglăm tempo-urile pe la 140, în zona Dubstep, dăm o ascultare producţiilor proprii şi preferinţelor muzicale ale unui artist pe val, din noua generaţie: VAULT şi îi urmam flow-ul lui MOTION MONUMENT – un entertainer cu adevarat energic, parte a colectivului Bass Turbat.

Băieţii promit o avanpremieră consistentă a viitorului release „The Pit EP”, drop-uri cât se poate de serioase şi başi grei. Iar de ce nu se ocupă ei, se ocupă Ştefan, în restul serii.

Coordonatele, ca în fiecare weekend: Brezoianu nr.4, în capăt, la „Secţia Agitaţi”, după 10 seara.

Despre Vault & Motion Monument:

Un proiect ce reprezintă colaborarea celor doi artişti, în continuă ascensiune pe scena de muzică electronică din Romania:

Vault - În 2010 a urcat pentru prima dată în spatele deck-urilor urmând ca în 2012 să ia decizia de a lucra şi pe partea de producţie, o decizie ce a dat naştere piesei "Icecream", cu suportul Bass Turbat & Turn That Damn Music Down.
Anul 2013 însă a fost cel care i-a dezvăluit adevăratul potenţial, odată cu apariţia piesei "Memories", câştigătoare a concursului "Bass Champions" cu susţinerea Street Heroes, LoopMasters, URBANEARS, Ollie Gang Shop, Chainsaw Europe şi desigur, Bass Turbat. Piesa urmează să fie semnată la label-ul "Dub-All Or Nothing" (UK).

Motion Monument - Un MC deja cunoscut pentru colaborarea cu Bass Turbat în turneele anului 2012, evoluând pe scenele: Peninsula, B’Estfest, Solid Like Rock 8, Street Heroes, cât şi pe plan internaţional la UKF Party Bratislava.
Cu ocazia acestui turneu, anunţă oficial începerea colaborării cu Vault pentru materialul de debut „The Pit EP" - http://www.youtube.com/watch?v=mlH0H9NpSq8



Ora: 22:00
Accesul prin Expirat.
Intrare: 10 lei – un shot inclus la intrarea în Expirat
Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks
www.expirat.org x www.facebook.com/expirat.otherside

0 comentarii: