Dansuri & avansuri si Ill Bill in Colectiv

Vineri 20 decembrie, Colectiv pornește o noua serie de petreceri, DANSURI & AVANSURI. Primii care ne vor incanta urechile vor fi LIMUN, FUNKY DROP si MEELOOX.

LIMUN - Timisoara 
https://soundcloud.com/djlimun

FUNKY DROP - London/Bucuresti
https://soundcloud.com/funkydropdj
https://www.facebook.com/funkydropdj

MEELOOX - Bucuresti
https://www.facebook.com/meelooxdj
https://soundcloud.com/meeloox

Support: 10 lei

https://www.facebook.com/events/192245737642862
Sambata 21 decembrie, rapperul american ( cu origini in spatiul Danubiano-Carpato- Pontic) Ill Bill va sustine pentru prima data un concert solo in Romania, in clubul Colectiv.
Pe scena i se vor alatura DJ Eclipse, Dj Dox, Dj Sauce alaturi de cel mai fresh proiect din underground-ul autohton, Big Blunt & Afo.

Ill Bill, rapper si producator originar din Brooklyn, si-a inceput cariera in trupa de metal rock “Injustice”, alaturi de fratele sau Necro, pe care au parasit-o dupa lansarea a doua EP-uri pentru a incepe fiecare o cariera solo, intr-o alta directie muzicala, hip-hop.

Ill Bill si-a castigat notorietatea din vremea in care facea parte din grupul hip-hop Non Phixion, in perioada 1995-2006. Rapperul este cunoscut pentru versurile sale cu o puternica tenta politica, pentru teoriile conspirationiste si pentru afinitatea pentru descrierile violente. Ill Bill este si producatorul, fondatorul si CEO-ul companiei Uncle Howie Records, iar pe langa cariera solo, in prezent face parte din proiectul La Coka Nostra.

A colaborat de-a lungul timpului cu nume precum Tech N9ne, B-Real (Cypress Hill), Everlast, Max Cavalera (Soulfly), Jedi Mind Tricks, Howard Jones (Killswitch Engage), Immortal Technique si Raekwon (Wu-Tang Clan), fiind considerat drept unul dintre cei mai influenti MC din undergroundul american.

http://www.youtube.com/watch?v=Q1Khr45wT4o
http://www.youtube.com/watch?v=Z-yKBdGLiFc
http://www.youtube.com/watch?v=CF1uZr6k6Cc
http://www.youtube.com/watch?v=k6lTAsqZosg

Pre-sale ( www.myticket.ro): 20 lei
La intrare: 30 lei
Vip tickets: Meet & Greet Ill Bill, Tricou, Poster si Autograf : 160 lei


https://www.facebook.com/events/196735133847140/?ref=5

0 comentarii: