Fii Star cu Proconsul pe 31 ianuarie la Hard Rock Cafe!

Lasa-te invaluit de magia hiturilor PROCONSUL si fii gata sa stralucesti alaturi de Bodo & company, intr-un eveniment deosebit in care starul esti chiar tu! Fii vedeta impreuna cu PROCONSUL, pe scena de la Hard Rock Cafe, pe 31 ianaurie.
 
PROCONSUL te invita sa incepi anul in lumina reflectoarelor si te asteapta in ultima zi de ianuarie la un spectacol inedit! Vei putea sa canti alaturi de trupa ta preferata, pe parcursul unui segment de tip karaoke, dar si sa savurezi variante acustice ale celor mai iubite hituri PROCONSUL: Pregateste-te sa asculti si sa canti “Cerul”, “Povestea Noastra”, “Tu”,”Calatorul”, “Pentru tine” sau “De la rusi vine ploaia”, precum si alte piese de referinta din repertoriul propriu si din cel international.
 
Pentru concertul Fii Star cu PROCONSUL la Hard Rock Cafe sunt in vanzare trei categorii de bilete:
 
Categoria 1 (loc la masa in fata scenei) – 80 lei
Categoria 2 (loc la mese, in sala) – 60 lei
Categoria 3 (acces general, fara loc) – 40 lei
 
Biletele se gasesc in magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flaco, Librariile Adevarul si Eminescu, la Palatul National al Copiilor, la Hard Rock Cafe, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos si Diverta, si online pe: www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro si www.myticket.ro.
 
Pentru toate categoriile de bilete rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe.

0 comentarii: