Concurs: Fa un remix al piesei Groapa si poti urca pe scena alaturi de Chimie

Daca esti pasionat de muzica si cauti o rampa de lansare, pune-ti creativitatea muzicala la contributie si participa la concursul initiat de Chimie si Skullcandy.
Pentru ca, in curand, Chimie isi lanseaza albumul STRADA STRAMBA, “m-am gandit sa pun la bataie acapella piesei "Groapa", primul single lansat de pe album, pentru cel mai adevarat remix. Astfel, tu faci remixul in jurul vocii, apoi trimiti piesa atat in format mp3 cat si wav, cu nume, prenume si nr. de telefon la pe adresa de mail: chimie.oficial@yahoo.com, cu titlul “Chimie & Skullcandy - CONCURS REMIX”, spune Chimie.
www.foarfeca.com este linkul de download ( BPM-ul piesei este 126 )

Chimie va alege cu grija cele mai reusite remixuri, apoi acestea vor fi urcate pe youtube (www.youtube.com/ChimieOficial), iar marele castigator va fi cel care are cele mai multe vizualizari.
Stai, nu fugi, caci avem si premii:
1. Locul I - Casti Skullcandy Skull Prohttp://goo.gl/avXRty + Albumul "Strada Stramba" + invitatie la lansare. Castigatorul va fi premiat pe scena, la lansarea albumului.
 
2. Locul II - discount de -40% la modelul Crusherhttp://goo.gl/VXWGcj + Albumul "Strada Stramba" + invitatie la lansare
 
3. Locul III - discount de -30 % la modelul Crusher
http://goo.gl/9P7qw4 + Albumul "Strada Stramba" + invitatie la lansare

Ceilalti concurenti vor primi cate un voucher cu discount in valoare de -20 %(care nu se cumuleaza, insa, cu reducerile deja existente) la orice produs Skullcandy din Shop H2O.

Concursul a inceput pe 20 ianuarie la ora 21 fix si se termina pe 9 februarie la ora 21 fix. Pe 10 februarie, la 21 fix, piesele selectate de Chimie vor fi urcate pe youtube, iar pe 24 februarie aflam, cu totii, castigatorii. La 21 fix.
Suna tentant?
Revenim cu detalii despre data si locul lansarii albumului STRADA STRAMBA.

Chimie
www.facebook.com/chimie.oficial

0 comentarii: