Nerub a lansat a doua piesa din proiectul Sabat

*Primul party cu Nerub, vineri, 24 ianuarie@Colectiv, in cadrul unui eveniment organizat de Bass Turbat

A doua piesa din proiectul lansat de Nerub sambata trecuta – SABAT – se numeste "Trezirea". “E povestea unui om imbatat de lacomie care, cand se satura de taiat copaci cu toporul, scoate drujba. Concluziile le trageti voi” - Nerub.
Trezirea - NERUB (remix) - https://soundcloud.com/nerub/kazi-ploae-bean-wake-up-nerub
Nerub a demarat, saptamana trecuta, proiectul muzical SABAT, ce consta in lansarea unei piese in fiecare sambata. Totodata, pentru fiecare piesa, artworkul va fi facut de cate un artist grafic. La sfarșitul fiecarei luni, cele 4 piese se vor concretiza intr-un EP, ce apoi va deveni CD și va fi lansat in cadrul unui party in București, in ultima sambata din fiecare luna (primul party, vineri, 24 ianuarie, intr-un eveniment organizat de Bass turbat la Colectiv: www.facebook.com/events/688616721159704/)

„Sabat inseamna “sambata” și mai inseamna “galagie”. Aș putea spune ca stau toata saptamana in laborator și, la sfarșitul ei, in ziua de pauza, ies afara și fac galagie cu inventia mea dubioasa. Proiectul e menit, in primul rand, sa-mi mai linișteasca perfectionismul și sa-mi construiasca disciplina. in rest, pot spune ca va fi o expresie constanta a vietii pe care o voi avea in saptamanile de dinainte sa inchei proiectului”, spune Nerub.
Prima piesa din Sabat se numește “Pilot automat”.
Nerub e un proiect inceput in anul 2007.

0 comentarii: