Question Mark: Pistol cu Capse - 31 ianuarie



Vineri, 31 ianuarie, ora 21:00 – Concert Pistol cu Capse.

Question Mark si Dark Side Booking Academy te invita sa incepi weekend-ul in forta cu un concert al trupei Pistol cu Capse.

Dupa concert: AlterNights cu Vlad Staricu (voce Pistol cu Capse) invitat la pupitrul de Dj.

Despre Pistol cu Capse:
Pistol cu capse este o formație românească de punk rock înființată în 2003 în București si deși in acel moment, fără contract cu o casă de discuri și neimpresariată de nimeni, formația se bucura de o notorietate pe scena underground românească. Anul 2008 a marcat lansarea primului LP al formației, autointitulat “Pistol Cu Capse”, disc ce conține 15 piese.


În 2012, PCC a lansat cel de-al doilea album: Unplugged. Discul conține atât piese existente pe albumul “Pistol Cu Capse” dar și piese noi. Toate cântecele sunt rescrise special pentru varianta acustică având un sound cu totul nou față de înregistrările anterioare. La acest album au colaborat Lucian Filip (Vântu) care a preluat tobele, George Siia (Bazooka) care a creat partea de clape, Bogdan (de la formația Chester) care cântă împreună cu Vlad pe unele piese. În reprezentările live, clapele sunt stăpânite de Mădălina Ene.


De la înființare, formația a susținut peste 300 de concerte atât în țară cât și în străinătate (Austria, Sampling Bucharest 2007), prezentă și la festivaluri: Bergenbier, Peninsula, B’Estfest, având ocazia de a cânta pe aceeași scena cu nume sonore ale genului precum: NOFX, No Use for a Name, Strike Anywhere, 3 Feet Smaller, Marky Ramone (de la The Ramones), Jaya The Cat, La Plebe și alții.

In septembrie 2013 trupa a lansat single-ul “Ramane intre noi” ce urmeaza a fi inclus pe urmatorul album al formatiei.

 
Pistol cu Capse inseamna :
Vlad Staricu (voce, chitara)
Adi Kapnobatai (chitara bass)
Dan Cozmuta (chitara)
 Andrei Petrescu (tobe).

http://www.facebook.com/pistolcucapse
www.youtube.com/user/TVPistolcucapse
http://soundcloud.com/pistolcucapse
http://www.dark-side.ro
https://www.facebook.com/DarkSideBookingAcademy

RSVP: https://www.facebook.com/events/486198164834835/
Ora 21:00
Intrare:  15 LEI
Question Mark – Calea Victoriei 48 – 50 (Pasajul Victoria)
https://www.facebook.com/questionmarklp

0 comentarii: