Deadeye Dick si Crossbone la Underground Metal Resistance Fest 3 in Question Mark



Inca doua trupe isi confirma participarea la Underground Metal Resistance Fest 3 din Question Mark – Deadeye Dick vor fi prezenti in ziua Urban de sambata, 15 martie, iar Crossbone urca pe scena clubului vineri, 13 martie in prima zi a evenimentului.

Deadeye Dick revin in 2014 intr-o noua formula si cu planuri mari: trupa si-a propus sa realizeze un nou material discografic si sa sustina cat mai multe concerte. Cu o activitate de 7 ani, Deadeye Dick este o prezență constantă pe scena de metal din România, având la activ peste 50 de concerte în compania unor trupe precum The Ocean, Terror, Veil of Maya și Death Before Dishonor. Stilul eclectic al trupei este o reflecție a diferitelor percepții si abordări pe care membrii Deadeye Dick o au asupra muzicii. În 2010, trupa și-a lansat primul album, ”Black Stars on a White Sky”, produs cu împreună cu Răzvan și Călin Răduță din Cap de Craniu. Anul 2013 a fost unul important pentru trupă, în martie au lansat videoclipul piesei Drowning in Ink, înregistrată la Next Dog Studio cu Marius Costache, iar din septembrie 2013 se prezintă într-o nouă componență, cooptându-l pe Mihai Gheorghe (ex-Sinscape) la voce.
http://www.youtube.com/watch?v=ovEo4tC000g

Crossbone a fost formata de catre doi oameni Malin Neamtzu (tobe) si  Mihai Parchisanu(voce/chitara), ea cristalizandu-se in actualul line up, cu Andrei Popa la chitara lead si George Nicolae la bass in septembrie 2012. Avand in vedere influentele puternice de old school thrash metal dar si cele de hardcore punk, sound-ul Crossbone se plaseaza in zona spectrului metalic usor de asociat cu KillÉm All sau Killing Is My Business… .In prezent, Crossbone are ca prim material discografic EP-ul Skate/Mosh/Destroy. Dar trupa nu se opreste aici , surprinzand publicul la fiecare concert cu piese noi rapide si electrizante dar si cu energia pe care o degaja pe scena.
http://www.youtube.com/watch?v=BTDk2Gtptc8

Pana in momentul de fata au mai fost anuntate doua trupe: Marchosias si Fjord.

Incepand cu 2 februarie, in fiecare duminica, Radio Lynx va avea ca invitati in cadrul emisiunii Heavy Hour de la ora 22:00, trupe din cadrul festivalului.

Incepand cu luna februarie, publicul va putea achizitiona abonamente pentru festival din Question Mark la pretul de 45 de Ron. Mentionam ca numarul lor este limitat. In rest accesul se va face dupa cum urmeaza:
Warm Up, 13 martie – 10 Ron
Chaos, 14 martie – 15 Ron
Urban, 15 martie – 15 Ron
Dream, 16 martie – 15 Ron

Underground Metal Resistance a luat nastere cu un scop bine definit de la bun inceput – festivalul isi propune sa sustina cele mai interesante nume din randul trupelor autohtone underground si de a sublinia ideea ca trupele romanesti merita toata atentia publicului. Astfel, festivalul este o sarbatoare a scenei romanesti, o intalnire speciala intre trupe si fani.
Underground Metal Resistance Community – http://goo.gl/y20LVb
Official Facebook Event Page – http://goo.gl/sj11Le

0 comentarii: