Snow Fest 2014

Snow Fest – se pregătește pentru a patra ediție
Sporturi de iarnă, concerte și petreceri până în zori
29 martie-5 aprilie 2014

 
Snow Fest- festivalul românesc de sporturi de iarnă organizat în Franța își pregătește cea de-a patra ediție. În perioada 29 martie- 5 aprilie 2014, iubitorii de ski sau snowboard (începători sau profesioniști) sunt așteptați în două dintre cele mai frumoase stațiuni de ski din Franța: Les 2 Alpes și Serre Chevalier.


Creat în 2011 din dorinta de a îmbina activitățile sportive de iarnă (schi, snowboard) cu petrecerile și concertele, Snow Fest este din ce în ce mai apreciat de români. Ediția a 3-a a strâns în 2013 un număr de 800 participanti veniți din toate colturile țării.


Printr-un parteneriat cu Scoala Romana de Schi, unii dintre cei mai buni monitori de snowboard și schi din Romania vor oferi cursuri de inițiere sau perfecționare, iar cele mai performante echipamente sportive vor putea fi testate gratuit.


Concertele și petrecerile din fiecare seară vor completa programul evenimentului. În trecut, nume precum Șuie Paparude, Vita de Vie, Toulouse Lautrec sau Hazard au menținut atmosfera de sărbătoare la cote ridicate.


O serie de concursuri având premii importante vor fi organizate pe timpul festivalului.
O parte din atmosfera festivalului poate fi regăsită în această perioadă și pe pârtiile din România. Între 18 ianuarie - 1 martie, pârtii din Vatra Dornei, Predeal, Suior, Arieseni, Paltinis, Poiana Brașov, Piatra Neamț, Baisoara și Cluj-Napoca vor gâzdui evenimente speciale marca Snow Fest.


Pentru mai multe detalii despre programul festivalului accesați www.snow-fest.ro
Parteneri: SKI-PASS, VODAFONE, DECATHLON, SALVAMONT, EUROSKI, PMA, OUTDOOR4U, Zile si Nopti, CDj, Enjoy the Ride, Viorelcorbu.ro, FUNRIDE

0 comentarii: