Aferim | Proiectie si Q&A cu echipa filmului | Cinema Muzeul Taranului



Filmul românesc AFERIM!, în regia lui Radu Jude (2015), câștigătorul premiul pentru regie la Berlinale 2015,  va fi proiectat la Cinema Muzeul Țăranului, sâmbătă, 28 martie, de la ora 19.30, în prezența echipei filmului.
De asemenea, filmul va putea fi vizionat și duminică, 29 martie, de la ora 18.45.
 
Preț bilet întreg - 10 lei
Redus elevi/studenți/pensionari - 7 lei
 
Biletele se mai pot achiziționa în avans (doar pentru proiecția din 28 martie) vineri, 27 martie, între orele 18:00-20:00, de la Casa de bilete a cinematografului (aflată exact lângă sala de cinema).
 
EVENT FB – www.FB.com/events/847891345283908
(NEW) Pagina de FB Cinema Muzeul Țăranului- www.FB.com/Cinema.Muzeul.Taranului
 
Unul dintre cele mai de amploare proiecte cinematografice româneşti din ultimii ani, Aferim!, este un un film istoric a cărui acţiune are loc în Ţara Românească în 1835. Zapciul Costandin, însoţit de fiul său, caută un rob fugar.
 
105 min, dramă, istoric. N-15
 
Cu: Teodor Corban, Mihai Comănoiu, Cuzin Toma, Alexandru Dabija, Luminița Gheorghiu, Victor Rebengiuc, Alberto Dinache, Alexandru Bindea, Mihaela Sîrbu, Adina Cristescu, Șerban Pavlu, Gabriel Spahiu, Dan Nicolaescu
 
La Cinema Muzeul Țăranului (Fostul Cinematograf al Regizorului Român) din cadrul Muzeului Național al Țăranului Român aveți ocazia de a urmări cele mai proaspete și importante filme din industria cinematografică independentă. Prețul unui bilet întreg este 10 lei, iar al unui bilet redus (elevi/studenți/pensionari), doar 7 lei. Programul se găsește, la zi, pe pagina de FB (www.FB.com/Cinema.Muzeul.Taranului).

0 comentarii: