Viorica Pintilie Quintet LIVE la Tribute

Jazz Syndicate Live Sessions prezinta inca un concert in cadrul serilor de jazz din faimosul club TRIBUTE - Viorica Pintilie Quintet. Evenimentul va avea loc in data de 25 martie, de la ora 21.00, accesul in club facandu-se de la ora 20.00
 
O voce puternica si expresiva, cu accente grave si catifelate, Viorica Pintilie este pe scena de la 15 ani, absolvind Școala de Muzica in Chisinau si un master in muzica jazz la Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti. 
 
A trecut prin mai multe genuri muzicale pana sa ajunga la jazz, acesta fiind stilul in care se regaseste cel mai bine. Activitatea ei muzicala include Festivalul de Jazz de la Targu Mures (2013) si Sibiu Jazz Fest (2013). A lasat multe zambete pe chipurile celor care au fost la concertele ei, atat in cluburile din Bucuresti, cat si in Cluj, Sibiu, Targu Mures si chiar la Chisinau, in Bulgaria, Cehia si Portugalia. 
 
Cu o intensa activitate concertistica, in diferite formule muzicale, Viorica Pintilie este o prezenta care surprinde prin atitudinea pe care o are atunci cand canta si felul in care se transpune in muzica, iar atmosfera creata la concerte sale este una intima si calda, lasand senzatia ca iti stie povestea si ti-o canta. Printre colaborarile ei intalnim nume ca Liviu Negru, Alexandru Olteanu, Michael Acker, Tavi Scurtu, Paolo Profeti, Dan Nicolau, Ciprian Pop, Pedro Negrescu, Sorin Romanescu.
           
In 2014 si 2015, a colaborat pentru proiectul "Beatles'n'jazz" cu Cantaloop Band si Cornel Ilie, iar pentru "Elton John plays jazz" a experimentat o noua colaborare cu grupul Cantaloop Band. In cadrul "Stagiunii de jazz" de la Teatrul Act, a facut parte din concertul de muzica braziliana "Oceano", alaturi de George Natsis, Vlad Popescu si Ciprian Pop.
 
Viorica face parte si din “3 Circles” – o formula muzicala complexa –, alaturi de Jimmy Cserkesz - chitara şi Ati de Chile - percuţii. Desi sunt un trio cu experienta in jazz, genul muzical abordat in aceasta formula nu este doar jazz, ci conţine armonii funk, neo soul si trip-hop in aranjamente personale.
 
Alaturi de Alexandru Olteanu (pian), Ciprian Pop(chitara), Michael Acker (bass) si Alex Kocsis (Tobe), Viorica Pintilie va invita la o minunata seara de jazz, in data de 25 martie, de la ora 21.00, la Tribute (Calea Victoriei 118).
 
Bilete in retelele Eventim.ro si IaBilet.ro.
 
Eveniment recomandat de Magic FM
 
Facebook Event:  https://www.facebook.com/events/370319553155096/

0 comentarii: