Insurgent, lider incontestabil in box office-ul romanesc - 48.571 de spectatori in primul weekend



Parte a seriei Divergent, Insurgent s-a lansat în cinematografele din România vineri, 20 martie. În primul weekend filmul a numărat 48.571 de spectatori și a încasat 1.005.600 de lei, plasându-se astfel pe locul 1 în box office-ul românesc.

Bazată pe bestseller-ul omonim al autoarei Veronica Roth, acțiunea din Insurgent  începe la trei zile după evenimentele din Divergent, când Tris şi Four reuşesc cu greu să o împiedice pe Jeanine şi aliaţii ei să nimicească facţiunea Abnegaţiei. Însă victoria are un preţ imens pentru Tris: ambii ei părinţi, precum şi Will, din facţiunea Neînfricaţilor, sunt ucişi.În Insurgent, acţiunea este mai dramatică, iar miza devine mult mai mare pentru Tris şi Four. Ei trebuie să găsească o cale de a o opri pe Jeanine, ai cărei oameni îi vânează brutal pe Divergenţi prin tot oraşul.

Acţiunea din Seria Divergent: Insurgent se petrece în acelaşi Chicago al viitorului, închis între ziduri, în care societatea este divizată în cinci facţiuni, care se luptă între ele.  Decorurile, costumele și efectele speciale sunt rezultatul unei munci de echipă și a unor pregătiri care au durat luni întregi.

Tris încearcă cu disperare să afle secretul pe care părinţii ei îl apăraseră cu viaţa. Dacă va reuși să îi proteje pe cei dragi, aflați în cinematografele din toată țara. Insurgent este distribuit în România de InterComFilm Distribution, în 3D IMAX. Din distribuția filmului fac parte Theo James, Ansel Elgort, Shailene Woodley, Naomi Watts, Miles Teller și Kate Winslet.

Mai multe detalii despre Insurgent, producție, cast&crew găsiți pe noul site InterComFilm Distribution: http://www.intercomfilm.ro/.

0 comentarii: