Spectacol „Operele complet prescurtate ale lui William Shakespeare” la Teatrul de pe Lipscani

Teatrul de pe Lipscani va invita la Studio Muse, la spectacolul „Operele complet prescurtate ale lui William Shakespeare”, in regia lui Eugen Gyemant. Distributia este formata din: Dan Radulescu, Andrei Seusan, Daniel Haralambie si Ionut Grama. Scenografia este semnata de Tudor Prodan.
 
Un show provocator, in care trei actori executa intr-o ora si douazeci de minute toate piesele si sonetele lui William Shakespeare. Un spectacol care sa-l faca pe Willie sa danseze dub-step in mormant.

Toata poezia, pasiunea, energia si delicatetea operelor lui Shakespeare este prezentata intr-un numar de virtuozitate care amesteca opera, circul, tragedia cea mai sublima, happening-ul si spectacolul horror intr-un ghiveci gustos si hranitor.


„Spectacolul nostru contine doar 14.205 cuvinte, in timp ce „Operele Complete” editate la

Oxford insumeaza peste 1.258.437 de vorbe. Aceste piese interpretate intr-o maniera traditionala dureaza -fara aplauze- 127 de ore si 58 de minute. Noi vi le vom prezenta - cu aplauze - in numai 75 de minute! Iar la sfarsit veti pleca de aici complet culti!”
Operele Complet Prescurtate ale lui William Shakespeare.

 
Durata: 1h 20
 
Distributia: Dan Radulescu, Andrei Seusan, Daniel Haralambie / Ionut Grama
Regia: Eugen Gyemant
Scenografia: Tudor Prodan
 
Accesul in sala se poate face cu o ora inainte de spectacol, iar locurile vor fi ocupate in ordinea sosirii.
Biletele se pot procura de pe www.bilete.ro si de la casa de bilete a Teatrului de pe Lipscani, de luni pana duminica, in intervalul orar 12:00-22:00.
Pret bilet: 30 lei
 
Detalii: 0734 000 236
https://www.facebook.com/EugenGyemant13Trailer spectacol: https://www.youtube.com/watch?v=eS3DoAengzE&feature=youtu.be

0 comentarii: