Înscrie-te în echipa Boot Camp la Asaltul Lupilor!

Boot Camp Romania și kaki.ro te duc la Asaltul Lupilor, o cursă cu obstacole pe teren accidentat, inspirată din antrenamentul militarilor profesioniști! Adrenalină pură, 5 kilometri, 30 de obstacole, în poligonul de instrucție al Batalionului 2 Infanterie “Călugăreni”. Înscrie-te acum, pentru că până la competiție începem să ne antrenăm împreună la Boot Camp outdoor și indoor!

Probele de la Asaltul Lupilor sunt specifice pregătirii militare de specialitate: garduri (oblice, inegale), sărituri peste foc, apă, obstacole, tunele subterane, buncăre, sanțuri, scări suspendate, cățărare pe frânghie și nu numai. Cursa este necompetitivă și își propune să fie o provocare fizică și psihică pentru concurenți, și în același timp un mod de distracție și socializare. Mai multe detalii pe www.asaltullupilor.ro

Boot Camp aplică stilul militar de antrenament în fitness. Combinând cardio, forță și agilitate, THE ULTIMATE WORKOUT consumă calorii serioase, este mult mai intens decât orice clasă de fitness și mult provocator decât antrenamentele din sălile tradiționale. Sala este situata central, in cartierul Tineretului, Complexul Pionierilor, langa club Colectiv (Str. Tabacarilor, nr. 7). 

INTRĂ ÎN HAITĂ!
#asaltullupilor #intrainhaita #punempariucapoti

Mulțumim pe această cale www.kaki.ro, Army Shop-ul nostru preferat: articole militare, camping, vânătoare, pescuit, airsoft, supraviețuire. Sala Boot Camp România se află în clădirea Pionierul, etaj 4, Strada Tăbăcarilor 7, lângă club Colectiv.


0 comentarii: