NexT 2015: Ia un filmmaker la tine acasa

Pe unii dintre voi îi știm de câțiva ani, ne-ați găzduit și încântat invitații ediții la rând (mulțumiri nesfârșite!). Iar pe voi, ceilalți, viitori prieteni, abia așteptăm să vă cunoaștem. Revenim, ca în fiecare an, cu rugămintea de a vă implica alături de noi la bunul şi frumosul mers al NexT-ului.

Avem foarte mulţi invitaţi străini – regizori, sound-designeri – care vor să stea, câte unul sau câte doi, în casele voastre, în câte o cameră de care vă puteţi dispensa pentru câteva zile (15-19 aprilie, în principiu, cu mici variaţii). Vin din Franța, Spania, Italia, Polonia, Germania, Olanda etc., sunt deştepţi, talentaţi, dornici de prieteni noi şi ştim deja dacă sunt sau nu fumători, vegetarieni sau alergici la pisici, cam ceea ce am dori să aflăm şi despre voi!

Dacă aveți timp să veniți cu ei la filme, seminarii și petreceri, ne vedem cu toții la NexT. Dacă nu, voluntarii noștri îi vor ghida prin oraș. 

Vă rugăm să ne asaltaţi cu ofertele voastre de găzduire şi prietenie completând formularul de mai jos și trimițându-l pe iguest@nextproject.ro, până pe 31 martie.

Oferim: badge de festival (intrare liberă la toate proiecţiile şi party-urile), festival lunch cu invitaţii, recunoştinţă maximă!

0 comentarii: