4m2 - Teatru la tine in cartier - la Make a Point, luni 30 martie

Luni, 30 Martie, de la ora 19:00, CeRe și Make a Point vă invită la piesa de teatru “4m2”, în regia lui Catinca Drăgănescu şi Ioana Petre.

Piesa de teatru 4m2 a apărut din dorința de a stimula spiritul civic al locuitorilor Bucureștiului prin artă. Piesa este inspirată din activitatea unor grupuri de inițiativă active la nivelul Bucureștiului și ilustrează modul în care un astfel de grup de inițiativă apare și acționează.


Adresa: Șos. Morarilor nr. 1, sector 2, București.

Daca nu ați mai fost la Make a Point, găsiți harta pe link:
www.makeapoint.ro/info_contact

Pentru programări sau alte informații ne găsiți la: point@makeapoint.ro
Sau pe Facebook.

Piesa a fost realizată în urma unui set de întâlniri dintre echipa de scenariști și cetățeni din grupurile de inițiativă din Lacul Tei, Callatis-Frumul Taberei și Favorit, grupuri susținute de Centrul  de Resurse pentru participare publică prin programul de organizare comunitară. 

Piesa de teatru este pusă în scenă cu sprijinul unei echipe de actori profesioniști, majoritatea colaboratori ai teatrului Bulandra.
Echipa piesei este

 

Distribuția: Mirela Gorea, Ana  Ioana Macaria, Profira Serafim, Ana Covalciuc, Silvana Negruțiu, Alexandru Fifea Costume: Doina Pop Mișcarea scenică: Mihaela Culda Text și regie: Catinca Drăgănescu și Ioana Petre
Evenimentul este organizat în colaborare cu CeRe.

(Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile)
 

###

CeRe Centrul de Resurse pentru participare publică - este o organizație neguvernamentală a cărei misiune este de a acționa pentru ca deciziile publice să raspundă nevoilor și dorințelor actorilor sociali. CeRe este înființată în anul 2006 și are numeroase proiecte în derulare. Detalii pe www.ce-re.ro
Această piesă de teatru este realizată în cadrul proiectului “Bucureștiul civic – pentru cetățeni cu simț critic”, finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România.  Conţinutul piesei nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a granturilor SEE 2009 – 2014. Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi  norvegiene accesaţi  www.eeagrants.org
Pentru informații: Sînziana Dobre, director de programe, telefon 0311050755, mobil 0723 17 66 81, sinziana@ce-re.ro
 
###
Make a Point este o Asociație culturală înființată în anul 2009 de către trei oameni de artă: criticul de film Viorica Bucur, regizorul de film documentar Mădălina Roșca și artistul vizual Alma Cazacu, care aduce cultura mai aproape de oameni. Geografic vorbind.
Asociația organizează expoziții, spectacole, proiecții de film, seminarii, workshop-uri și este un spațiu dedicat expunerii de lucrări și mesaje ale creatorilor contemporani într-un loc aparent inaccesibil artei: o fostă hală a Postăvăriei Române. În 2012 și în 2014, Make a Point a câștigat Premiul al II-lea și respectiv al III-lea pentru Artă și Cultură la Gala Societății Civile.
Pentru programări sau alte informații ne găsiți la: point@makeapoint.ro
Sau pe Facebook.
Daca nu ați mai fost la Make a Point, urmăriți link-ul:
www.makeapoint.ro/info_contact

0 comentarii: