Control Club: Crowd Control lansează ultimul single și videoclip de pe LOADING PLEASE EP



Trio-ul Crowd Control lansează, marți, 24 martie în club Control, ultimul single și videoclip de pe LOADING PLEASE EP: Disney Puritains, o colaborare cu cvartetul indie-rock Harlequin_Jack.

Single-ul este prima cooperare a trio-ului cu o altă trupa locală și va dispune de un nou mix realizat de Fierbinteanu. Videoclipul este a doua colaborare cu regizorul-scenarist Răzvan Du, după clipul Brixton Riot și duce conceptul piesei într-o dimensiune utopică și suprarealistă.

Cel mai nou EP semnat de Crowd Control, LOADING PLEASE, a fost numărul 1 în topul iTunes Alternative Releases, o premieră pentru o trupă românească. În același timp, ultimul single Crowd Control, Brixton Riot, a fost pe locul 40 în topul eclecticfm – Piese esențiale 2014, iar EP-ul s-a clasat pe locul 10 Cele mai bune releasuri din 2014, al aceluiași radio.
 
Membrii trupei, Intimidatah - vocals, spoken-word, Răzvanescu - sintetizatoare, pian și Coshmelin - tobe și percuție sunt bucuroși să anunțe că live li se va alatura în premieră basistul Narcis Axinte aka Jackie Vegas.

Trio-ul are la activ două EP-uri lansate independent, GAME OVER și SELECT START și un al treilea, LOADING PLEASE, la casa de discuri internațională Dubkraft/ False Flag Operation. La palmaresul releasurilor se adaugă un album de remixuri GAME OVER REMIXED (pe care strălucesc DJ Undoo, Elektromekanik, Indie Jules și Inward String) și un album live GAME START PLEASE.

Crowd Control, virtuali:
www.facebook.com/CrowdControlRO
www.youtube.com/crowdcontrolro

0 comentarii: