Luna Amara, We Singing Colors, DJ Hefe - mix eclectic la WASP



Seria concertelor inedite continuă la WASP - Working Art Space and Production: sâmbătă, 4 aprilie 2015, orele 21:00, va avea loc un eveniment cu totul special - o combinaţie surprinzătoare între un concert LUNA AMARĂ acustic alături de invitaţi surpriză, şi un concert WE SINGING COLORS electric. DJ HEFE  se va ocupa de muzicile de dans până dimineaţa în zori.
Luna Amară este cea mai complexă şi mai controversată apariţie muzicală a scenei rock româneşti din anii 2000 încoace. Cenzurată din cauza opiniilor politice tranşante, Luna Amară şi-a format un public al sau, un public care vrea să înţeleagă mai mult, care vrea să se implice mai mult. De-a lungul timpului, trupa a apărut pe prima pagină a mai multor cotidiene naţionale datorită unor probleme de cenzură ivite la Cluj, Bacău şi Alba-Iulia, dar şi datorită unei interpretări pline de semnificaţii politice la Stufstock Vama Veche, în direct pe postul naţional de televiziune. De data aceasta vor susţine la WASP un concert acustic, alături de câţiva invitaţi surpriză.
We Singing Colors este acea trupă indie-pop din Bucureşti care a lansat primul album („Made of wool, made of heavy metal”) în aprilie 2014 şi a avut peste 100 de concerte în oraşele mari din România dar şi în Chennai (India), Chişinău (Moldova) şi Sofia (Bulgaria). Trupa experimentează întotdeauna în ceea ce priveşte locurile şi felurile în care cânta: de la intimitatea taxi-ului ("Day for my eyes"), la atmosfera din pădure („Say you’re mine”) şi până la scenele de Festival (Peninsula, Street Delivery, Short’s Up etc). Unele dintre piesele lor au intrat pe compilaţii internaţionale de muzică (Music Alliance Pact:“Cântec de seară” şi “There when you sleep”), altele au fost difuzate la radiouri independente din Canada şi Statele Unite ale Americii ("Moscow" şi "Good days, bad days") sau au devenit coloana sonoră în reclame din România şi Georgia. 
DJ Hefe este membru al trupei Coma din anul 2000 şi tot de atunci şi DJ de alternative punk ska. Realizează pe MTV emisiunea „Alternative Nation” iar la Radio Guerrilla, Domestika.  A fost realizator şi prezentator al emisunilor „Rockada” pe TV Klumea, „Urban Groove” pe UTV şi „Bring the noise” pe Music Channel. Hefe a obţinut Premiul ”Sunete” pentru jurnalism muzical 2014.
Biletele se vor putea  achiziţiona în seara evenimentului, la preţul de 20 lei.
Situat în fosta Fabrică Flaros din Bucureşti (Strada Ion Minulescu Nr. 67-93), WASP – Working Art Space and Production a găzduit de-a lungul timpului mai multe ediţii ale Festivalului Internaţional de Dans Contemporan şi Performance - eXplore dance festival, dar şi alte proiectele de dans contemporan şi performance, workshopuri, ateliere şi spectacole de teatru iniţiate de către Asociaţia 4 Culture.
WASP – Working Art Space and Production
Strada Ion Minulescu 67 – 93 | Fabrica Flaros, corp E, etaj 2 | Bucureşti, România
e-mail: contact@waspmagazine.com  | web: www.waspmagazine.com 
facebook: https://www.facebook.com/WASPMagazine

0 comentarii: