Fabrica: Retro Night w Cats and Fashion (electro-swing) - 2 aprilie



Se ia o portie de The Rank&Fashion si una de Cats on the Roof.  Se imbina stilurile muzicale si rezulta o noapte retro cu Cats & Fashion. Pe 2 aprilie, in Fabrica Club. De la 20. Suport pentru artisti – 10 lei.
 
Event  FB - www.FB.com/events/630026020463441
 
The Rank&Fashion

FB.com/TheRankAndFashion
 
The Rank&Fashion este o trupa de electro swing, prima din Romania care abordeaza acest gen de muzica. Numele trupei poate fi tradus in romana ca „aristocratie” sau „inalta societate”.
 
Trupa s-a infiintat in aprilie 2013, iar primul album - In small Boxes - a fost lansat la sfarsitul lunii februarie in 2015 (therankandfashion.bandcamp.com)
 
Au lansat si un clip pentru piesa The Road (youtu.be/yryggkXR11w)
 
Pe 9 ianuarie 2015, trupa a sustinut primul concert in afara tarii, in clubul Midi Station din Bruxelles.
 
Combinatia dintre sunetele desprinse din muzica anilor `30  si `40 (in special din jazz si swing) cu beat-uri electronice, dar si cu elemente din genurile electro, blues, rockabilly, rock'n'roll, hip-hop, au facut din The Rank&Fashion o trupa autentica de electro swing. In acelasi timp, trupa se distinge prin prezenta unui solist masculin, spre deosebire de majoritatea grupurilor din acest gen muzical, ce folosesc voci feminine sau sample-uri de voci.
 
Influente
Cab Calloway, Django Reinhardt, Caravan Palace, Parov stelar, Kormak, Electric Swing Circus, Daft Punk, Duke Ellington, Wynonie Harris.
 
GEN90.net: „The Rank&Fashion este trupa despre care as vrea sa vorbesc ceva mai mult și asta pentru ca imi place agitatia din muzica lor. Oamenii astia au aratat ca si la noi se poate face muzica dansabila, cu substrat, cu bun gust. Nu sunt singurii, dar vorbesc despre ei fiindca au dat o noua fata electroswing-ului de la noi. sau, mai degraba, l-au inventat”.
 
Componenta
Vlad Duta – producator, multi-instrumentist, DJ
Sandu Stefan – solist vocal, textier
Silviu Mihai Groaza – trompetist
Eusebiu Andrei - tobosar
 
Cats on the Roof
FB.com/catsontheroof.ro
“Cats on the Roof” a aparut in 2014, nucleul de baza fiind formula de doi a trupei, Alexa si Filip.
Cats on the Roof se potriveste la evenimente cum ar fi cocktail party-uri, brunch-uri, lounge music, club music,  petreceri corporate sau petreceri cu tematica (Craciun, Paste etc).
“Si cum “Everybody wants to be a cat”, noi va garantam ca pisicile vin si se pliaza pe atmosfera evenimentelor dumneavoastra si le ofera o aura de calitate si mister cu orice ocazie, “transformand” publicul si locatia intr-un mare acoperis cu multe pisici iubitoare de muzica” - Cats on the Roof

0 comentarii: