Gray Matters lanseaza BIPOLAR



Pe 14 martie, Club Control va fi gazda unui eveniment ce marcheaza evolutia si maturitatea muzicala a celor de la Gray Matters. Alaturi de ei, in calitate de invitat special, va fi Low freq (Dream DIggers dj set).
 
 De 3 ani, trupa ne-a dovedit ca nu doar albul si negrul sunt relevante, ci si toate nuantele de gri care reprezinta puntea dintre cele doua extreme: muzica electronica si cea rock.
 
14 Martie este seara premierelor, o seara in care Gray Matters, aflata pentru prima oara in rol principal, va acapara scena si isi va pune amprenta 100% asupra acestui eveniment. Cu ocazia acestui concert vom putea urmari pentru prima data videoclipul piesei " B I P O L A R" si ne vom putea bucura alaturi de invitatii lor.  
 
Despre << BIPOLAR >>
"Menit sa scoata la lumina, sa scuture, sa sparga si sa distruga ca mai apoi sa reconstruiasca, videoclipul descompune vizual latura schizoida a personalitatii tulburate de paradoxuri, angoase si frici irationale. Incapabili sa repereze o demarcatie fixa intre realitate si propriile constructii mentale, intre stabil si fluctuant, intre cine vorbeste si cine asculta, Gray Matters ne ofera o serie de imagini aparent disfunctionale dar care, regenerandu-se perpetuu, intr-un mod paradoxal, reusesc sa obtina o imagine clara a unei minti indefinite." Gray Matters
 
Gray Matters e imbinarea a 4 materii gri, fiecare cu un stil si un caracter propriu, care se incapataneaza sa aducă mereu ceva nou pe scena, in sala de repetitii sau in studio. Muzica lor poate fi definita drept o cautare permanenta de modalitati de expresie a starilor de spirit prin muzica. Motiv pentru care, rezultatul final e mereu in schimbare, mereu definit printr-o alta imbinare fina de sunete, ca pe o paleta cromatică muzicala care acopera un spectru larg de elemente sonore si de emotii. 
 
Bilete: https://eventbook.ro/music/bilete-gray-matters-lansare-bipolar-at-control-club
RSVP: https://www.facebook.com/events/210410516363680/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC2d-rFypvASj6Sy7wdFkjgw
FB: facebook.com/graymattersband
BC: graymatters.bandcamp.com

0 comentarii: