Producția originală Sony Pictures Television, “Carter”, va avea premiera în România pe 10 aprilie



Sony Pictures Television (SPT) Networks anunță difuzarea serialului “Carter”, cea mai nouă producție originală a companiei, din 10 aprilie, de la ora 22:00, pe AXN. Serialul detectiv, cu accente de umor, îl are în prim plan pe cunoscutul actor Jerry O’Connell și este produs pentru SPT de către Amaze Film + Television.

Jerry O’Connell este Harley Carter, prezentatorul unuia dintre cele mai de succes show-uri cu detectivi de la Hollywood. După o dispută cu cel mai bun prieten în fața camerelor de filmare, care îl transformă într-o țintă pentru paparazzi, Carter decide să ia o pauză și să revină în orășelul natal din Canada. 

Întors acasă, Carter se reapropie de cei mai buni prieteni din copilărie – Sam (Sydney Poitier), detectiv în echipa de poliție locală, și Dave (Kristian Bruun), proprietar al unei cafenele pe roți și veteran. Viața liniștită, total diferită de cea de la Hollywood, și lipsa adrenalinei nu îi dau pace, astfel că Harley se va folosi de talentul său actoricesc și experiența show-ului său TV pentru a deveni un detectiv adevărat. 

Timp de 10 episoade, avându-i aproape pe Sam și Dave, Carter va avea de rezolvat diferite crime care pun pe jar liniștea orașului și se va confrunta cu răsturnări de situație, momente amuzante dar și pline de suspans. 

John Bourgeois, Joanne Boland și Matt Baram se alătură actorilor principali, Jerry O’Connell (Billions, Mistresses), Sydney Poitier (Chicago P.D.) și Kristian Bruun, în producția detectivă, de 10 episoade, care a fost filmată în Ontario, Canada, în vara lui 2017.  

Carter a fost scris și regizat de Garry Campbell (MADtv), cu producători executivi John Tinker (Chicago Hope), Teza Lawrence, Michael Souther și Jerry OConnell. Serialul va fi difuzat pe televiziunile AXN din Europa Centrală și de Est, începând cu luna aprilie.

DESPRE SONY PICTURES TELEVISION
Sony Pictures Television (http://www.sonypicturestelevision.com), companie a Sony Pictures Entertainment, este unul dintre furnizorii principali ai industriei micului ecran, producând şi distribuind programe pentru fiecare gen, peste tot în lume şi pentru o multitudine de platforme. Pe lângă faptul că are una dintre cele mai mari librării de filme apreciate cu premii, emisiuni si formate de televiziune, SPT se mândreşte şi cu o listă de programe actuale, printre care se numără drame populare şi emisiuni tip joc, seriale de referinţă, seriale animate originale şi comedii, filme artistice şi drame ce au primit votul criticilor. SPT are 19 companii de producţie, deţinute în totalitate sau în parteneriat, în 13 ţări în afara Statelor Unite, menţinând birouri în 31 de ţări. Portofoliul global SPT conţine 150 de posturi în 178 de ţări, ajungând astfel, cumulat, la mai mult de 1,3 miliarde de abonaţi din întreaga lume. Pe lângă acestea, SPT creează conţinut original şi gestionează activitatea site-ului de video premium Crackle. 

În plus, SPT este proprietar al companiei de producţie Embassy Row şi detine parţial canalul de televiziune prin cablu Game show Network (GSN). Agenţia de vânzări media SPT este una dintre principalele companii naţionale de vânzări media, făcând inventarul comercial al serialelor SPT, precum şi al platformelor digitale SPE din Statele Unite, printre care the Rural Media Group şi DrOz.com.

0 comentarii: