Start inscrieri pentru Luna Plina 2018



Mărțișor cu colți avem pentru toți iubitorii de film de groază și fantastic! Festivalul de Film Horror&Fantastic Lună Plină anunță deschiderea înscrierilor pentru a șaptea ediție, care va avea loc între 9 și 12 august, în Biertan, județul Sibiu, locul care a găzduit coșmarurile noastre încă de la prima ediție. Să înghețe sufletele, să crape ferestrele, să se-ndoaie măturile, să țipe pisicile!
În cadrul festivalului vor fi proiectate scurtmetraje și lungmetraje (ficțiune, animație, experimental) în baza unei selecții realizată de selecționerul Cătălin Mesaru. Înscrierea filmelor se face pe platforma FilmFreeWay, pe linkul de mai jos: https://filmfreeway.com/FullMoonHorrorFantasyFilmFestival.

Data limită a înscrierilor este 15 iunie, atât pentru lung-metraje cât și pentru scurt-metraje. Vor fi admise doar filmele care îndeplinesc următoarele criterii:
- sunt produse după data de 1 ianuarie 2017
- dacă sunt scurtmetraje, nu depășesc 25 de minute
- sunt subtitrate în limba engleză (dacă limba vorbită a filmului este alta decât engleza)
- nu sunt disponibile pe Youtube sau pe alte platforme fără a fi securizate cu parolă (sau link unlisted)

Anul trecut, cinefilii pasionați de filme de gen au putut vedea, timp de patru zile, 10 lung-metraje și 19 scurt-metraje, alese dintr-un total record de 1500 de filme înscrise. “Anul acesta mi-aș dori să fie cât mai multe filme românești, să fie atât de multe și bune încât să nu încapă toate în program și să mă pună în dificultatea de a alege.”, declară Cătălin Mesaru.
 
Ne puteți urmări pe www.lunaplinafestival.ro
Facebook: https://www.facebook.com/LunaPlinaFestival/
 
***
Festivalul de Film Horror și Fantastic „Lună Plină” (9 – 12 august)  este organizat de Asociația pentru Promovarea Filmului Românesc
Cu sprijinul: AFCN, Primăria Biertan

0 comentarii: