Razvan Vasilescu vine in cartierul vostru cu un super show

Locuitori ai sectorului 3 aveti motive de bucurie: Razvan Vasilescu vine in cartierul vostru!

Dupa multe reprezentatii in teatrele din centrul capitalei, dar si turnee nationale si internatonale (cel mai recent Anglia, in februarie), spectacolul ”Era Ok si la 60” se joaca pentru prima data “in cartier”, in noua sala Gloria din sectorul 3, un spatiu reabilitat dintr-un cinematograf vechi si transformat intr-o sala de spectacole cu conditiile de confort si spectacol pentru standardele 2018.

”Era ok si la 60” e un super spectacol de stand up comedy, un one man show maraton in care Razvan Vasilescu imbina texte ale celor mai importanti autori contemporani de comedie cu fragmente emotionante din viata sa.

Rezulta un spectacol foarte sincer, dincolo de stand up comedy-ul standard – un show care te distreaza, dar te si emotioneaza, despre provocarile inaintarii in varsta si despre viata asa cum e, dincolo de celebritate, un spectacol de la care pleci cu un zambet larg pe chip si un gand nostalgic in suflet.

Unul dintre cei mai cunoscuti actori de teatru si film din Romania, Razvan Vasilescu a fost erou in filmele lui Lucian Pintilie (Balanta, O vara de neuitat, Prea Tarziu, Niki Ardelean, colonel în rezerva), dar si in Marfa si Banii, in regia lui Cristi Puiu, sau emotionantul California Dreamin’ in regia regretatului Cristian Nemescu.

Anul acesta, la 10 ani de la California Dreamin’, Razvan Vasilescu se reintalneste cu Armand Assante in filmul The Wanderers - Vanatorul de Spirite care are premiera la mijlocul lunii aprilie.

Pana atunci, va puteti intalni cu Razvan Vasilescu si spectacolul sau “Era ok si la 60”, joi 5 aprilie, la ora 20.00 in Sala Gloria, str Bucovina nr 6.

0 comentarii: