The Underground Youth, din nou la Bucuresti - concert si lansare live album

Formația post-punk britanică The Underground Youth revine în concert la București, vineri 16 martie, după ora 21, la Control Club. Biletele s-au pus în vânzare online, prin Eventbook.ro.

FACEBOOK EVENT  
BILETE

Cu ocazia evenimentului, britanicii vor lansa și un live album, înregistrat chiar la Control, anul trecut, în timpul turneului What Kind Of Dystopian Hellhole Is This?. Fanii trupei pot contribui activ la apariția noului material audio-video, aflat în faza de post-producție, prin intermediul platformei PledgeMusic: https://www.pledgemusic.com/projects/the-underground-youth-live. Contribuțiile încep de la 7 euro, iar susținătorii beneficiază de oferte exclusive: înregistrarea video și albumul live în format digital, mențiune în genericul filmului, precum și acces la concertul din 16 martie.

Ofertele ce conțin intrarea la concert sunt valabile până în 16 martie, iar celelalte încă 30 zile, până la încheierea campaniei de crowdfunding.


„Pornind de la baza unor acorduri simple și a unei ritmicități tribale între bas și tobe, The Underground Youth au făcut, pe lângă un concert absolut memorabil, un fel de lecție deschisă despre post-punk. Live, în Control.” – Art7, despre concertul The Underground Youth înregistrat anul trecut.

Început în 2008, la Manchester, de Craig Dyer, în cel mai autentic stil DIY, proiectul The Underground Youth este un melanj unic de dark psychedelic și post-punk, ce și-a câștigat o comunitate de fani la nivel internațional.


Formată, în prezent, din Craig Dyer (voce, chitară), Olya Dyer (tobe), Max James (chitară bas) și Mark Vernon (chitară), trupa combină energie pură, noise și ritmuri antrenante, într-o experiență live ce nu trebuie ratată.


The Underground Youth au la activ șase albume și trei EP-uri, lansate de casa de discuri independentă Fuzz Club Records, cel mai recent fiind What Kind Of Dystopian Hellhole Is This? (2017). Din 2012, trupa a concertat în numeroase turnee europene, câștigând aprecierile criticilor și publicului deopotrivă, pentru show-urile live.


Music: http://the-underground-youth.bandcamp.com/
Video: The Underground Youth - Alice
Facebook: www.facebook.com/TheUndergroundYouth


Concertul The Underground Youth este organizat de Control Club si Liveland.

Biletele se pot achiziționa în avans, la prețul de 30 de lei, online, prin Eventbook.ro (https://eventbook.ro/music/bilete-underground-youth-live-special-releases) sau de la Control Club (Str. Constantin Mille, nr. 4) și librăriile partenere Eventbook: http://eventbook.ro/partners.
Următorul eveniment Liveland la Control Club: Dictaphone live (Avant Sessions at Control) – mai multe detalii în curând.

0 comentarii: