1 mai - 10 ani de Kudos

72h of Non-stop Madness -  April 29 – May 01

Kudos împlineşte 10 ani! Revelionul clubberilor se ţine în fiecare an, de 1 mai, pe legendara plajă din Mamaia. Boris Werner, Guy J si Andrey Pushkarev vor mixa în acest an la pupitrul Kudos Beach, alături de o grămadă de artişti români. Vă aşteptăm şi pe voi! K?

Expresia standard în Mamaia este: “hai pe Kudos!”. Feeling, vibe, o comunitate de oameni îndrăgostiţi de muzică house. Aşa a început totul, acum 10 ani. Astăzi, 10.000 de metri pătraţi de Kudos vor face ca acest 1 mai să fie de vis!
În 2011, Kudos Beach sărbătoreşte împreuna cu voi. Într-un deceniu s-au perindat pe la Kudos zeci de mii de clubberi şi sute de DJ,  iar petrecerile de aici au rămas în memoria tuturor. Kudos e în memoria rezidentă, nu mai poate fi ştearsa de nimeni. Cel mult îmbogăţită, de Boris Werner, Guy J, Andrey Pushkarev sau Kool cu ale lor muzici fine. Pagal şi Negru dau drumul la dezmaţ, iar Mahony prinde răsăritul. N-ai de ce să te uiţi la ceas, eşti pe Kudos!
Începând de vineri, 29 aprilie, Kudos te aşteaptă  cu distractie cat cuprinde! Nu mai puţin de 72 de ore de party non-stop cu Boris Werner, Guy J, Andrey Pushkarev, Pagal, Kool, Negru, Mahony, Aeromaschine, Ilau, Valau, Cally, Gully & Kata, Mano, Liquid.
 Legenda continuă!

0 comentarii: