Al di Meola World Sinfonia la Sala Palatului

Maine, unul dintre cei mai aclamati chitaristi ai lumii sustine un show de jazz-fusion exceptional la Sala Palatului. Spectacolul incepe de la ora 20.00, iar accesul in Sala Palatului este permis incepand cu ora 19.00. Concertul este organizat de Events.

Insotit de colegii sai din World Sinfonia, Al Di Meola va ajunge la Bucuresti maine, in dimineata zilei concertului, dupa concertul pe care il sustine azi in Germania, la Heidelberg. Muzica sa, sofisticata si de intensa, va rasuna pentru aproape doua ore pe scena Salii Palatului. Fanii vor avea ocazia sa reintalneasca un chitarist incredibil, acompaniat de o echipa de instrumentisti fabulosi: Fausto Beccalossi (acordeon), Peo Afonsi (chitara acustica), Peter Kaszas (percutie), Gumbi Ortiz (percutie) si Victor Miranda (bass).

Biletele, la pretul de 128 lei, 168 lei si 218 lei se pot cumpara in continuare online, pe http://www.eventim.ro/, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, librariile Humanitas si Carturesti). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin Card Avantaj, la sediul Events.

0 comentarii: