Concurs : Lady Waks at Selectro in Expirat

Powered by Expirat, Urban Things te invita la un concurs ce iti ofera sansa de a intra in posesia a uneia dintre cele 2 intrari single pe care le oferim pentru evenimentul Selectro ce o are ca invitata pe Lady Waks (Rusia).
Astfel pana luni 11 aprilie, trimite un mail la chestiiurbane@gmail.com cu subject line-ul "Select me" si datele tale de contact iar pe 12 aprilie anuntam the lucky 2 winners.

Miercuri 13 Aprilie : @Expirat & Other Side ClubSelectro is very proud to present to you for the very first time in Romania: Lady Waks
World's NO.1 Female Breaks DJ / Russia's NO.1 DJ

Este dj, producator, graffity artist si detine propriul label de muzica. A fost nominalizata la Breakspoll 2009 Best Breakthrough Producer si Best Breakthrouh DJ cat si Best International Act SBA 2009.
Originara din Rusia, St Petersburg, Lady Wax intra pe scena muzicala in 1999 si reuseste sa creeze propriul label de muzica: In Beats We Trust. Tot ea punele bazele primului festival de breaks din lume: Breaks Arena, care are loc anual in St Petersburg. La deja celebrul festival Kazantip de la Marea Neagra, Waks coordoneaza cele mai bune petreceri ale festivalului la Breaks Arena Stage. Alaturi de Hardy Hard, Lady Waks si-a construit un nume si ca producator. Are release-uri la label-uri cunoscute precum Menu Music, West, Bass Planet dar si la propriul label InBeatWeTrust.
Dar Waks nu isi desfasoara activitatea doar in Rusia. Seturile ei se fac auzite si apreciate in toata lumea. Este primul si cel mai renumit artist de breakbeat din toata Rusia.

www.myspace.com/ladywaks
http://ibwt.info/

Line up complet:
Expirat Club
D-Laid/Bully
Otherside Club
Marika/Optick/Greeg

ora 22.00 / Intrare: 20 lei pana in ora 12.00 / 25 lei dupa 12.00

0 comentarii: