Cartoonito din septembrie

Cartoonito va fi lansat în câteva ţări din EMEA în luna septembrie a acestui an, sub forma unui program pe postul TV Boomerang, care se adresează atât preşcolarilor cu vâsta între trei şi şase ani, cât şi pentru părinţii acestora. În Turcia şi Orientul Mijlociu, Cartoonito va fi difuzat de postul Cartoon Network.
Cartoonito va fi clar delimitat pe Boomerang drept un program în cadrul căruia preşcolarii vor putea urmări, alături de părinţi, seriale dedicate lor. Programul va cuprinde seriale de top, care vor fi difuzate în toate ţările EMEA.
Alături de acestea vor fi şi producţii locale, urmând modelul Cartoonito Marea Britanie – care a produs mai multe seriale de succes precum Go and Be a Grown Up sau Cartoonito Karaoke.
La delimitarea programului în EMEA vor contribui şi cele şase simpatice personaje animate numite Lolly, Bubble, Cuba, Spike, Ting şi Ringo, care vor avea rolul de a prezenta serialele. 
- Cartoonito se lansează cu o selecţie de seriale, printre care se numără desenele animate Bananas in Pyjamas (serial produs de Southern Star Entertainment/Southern Star Singapore – divizie a Endemol Group, în parteneriat cu Australian Broadcasting Corporation).
- Din program va face parte şi Jelly Jamm, un serial de animaţie 3D nou şi interesant, realizat în coproducţie de Spanish indies Vodka Capital, 737 Shaker şi RTVE (Radio Television Española).
Cartoonito a fost lansat în Marea Britanie în mai 2001.

0 comentarii: