Netestat pe animale in Kulturhaus

Joi, 12 mai, in Kulturhaus, va avea loc un eveniment exceptional.
Trupele Partizan, The Pixels, Oliver si Traum vor sustine un concert pentru o cauza nobila: interzicerea testarilor  pe animale pentru produsele cosmetice.

Evenimentul va fi unul interactiv, unde toti participantii se vor putea implica votand pictograma preferata care va reprezenta produsele romanesti netestate pe animale.
Votul va fi depus la intrare intr-o urna si, in timpul concertului, se va organiza o tombola extragandu-se doua buletine de vot.
Castigatorii vor primi din partea sponsorului Converse cate un voucher in valoare de 250 lei.
Rezultatul votului va fi cumulat cu rezultatul final online ce se va desfasura pe www.netestatpeanimale.ro.
Site-ul www.netestatpeanimale.ro va fi lansat in ziua concertului.
Pictogramele care vor “candida” cat si afisele ce vor fi proiectate in timpul concertului sunt realizate de studentii de la Universitatea de Arte din Bucuresti.
Initiativa este a Fundatiei Vier Pfoten Romania in concordanta cu directiva Europeana privind interzicerea vanzarii produselor testate pe animale.
Fundatia Vier Pfoten Romania multumeste partenerilor CityFm, Revista Kamikaze, Sapte Seri, Converse, Kulturhaus, Univestitatea de Arte Bucuresti, GreenAd precum si trupelor Partizan, The Pixels, Oliver si Traum care s-au implicat in realizarea acestui eveniment.
Concertul  este anuntat pentru ora 20.00, iar intrarea este libera.
Ne vedem acolo.

0 comentarii: