Star Wars - The Clone Wars - Make Music NOT War

MAKE MUSIC NOT WAR
 
Trecătorii mari şi mici au simţit astăzi puterea Forţei, de îndată ce acordurile melodiei Star Wars s-au auzit în mai multe locuri din Bucureşti.
Opt muzicieni au apărut din senin în mijlocul trecătorilor şi le-au cântat melodia pe care o recunoaşte toată lumea, din saga pe care o iubeşte toată lumea.
Pe lângă faptul că momentul a reuşit să-i oprească pentru câteva clipe pe bucureşteni din graba lor obişnuită, evenimentul a avut două scopuri importante: 1. să-i amuze pe cei prezenţi şi 2. să atragă atenţia asupra lansării celei de-a treia serii a Star Wars: The Clone Wars. Premiera: pe 7 aprile 2011, la ora 18:15, la Cartoon Network!

Despre Star Wars: The Clone Wars
Cum ar spune Yoda, “într-o galaxie foarte, foarte îndepărtată, încă de aflat multe sunt…”
Mister, intrigi şi aventuri îi aşteaptă pe eroi în noile episoade pline de acţiune din Star Wars: The Clone Wars. Războiul continuă să facă ravagii în Galaxie, partea întunecată e mai puternică, iar cavalerii Jedi sunt împinşi la limită. Linia dintre bine şi rău e din ce în ce mai subţire pe măsură ce secretele ies la lumină, adevărurile se clatină şi alianţele sunt trădate. Loialităţile sunt puse la încercare, iar eroii se ridică...şi cad.
Alături de personaje cunoscute din clasicele filme Star Wars, în seria a treia apar şi noi eroi, care aduc la lumină multe detalii din culisele luptelor.
Cu o tehnologie perfecţionată şi noi metode de producţie, Lucasfilm Animation dă viaţă acţiunii ca niciodată până acum, iar fiecare nou episod va fi un adevărat film. Animaţia, comparabilă cu cea realizată pentru marile ecrane, precum şi aventurile captivante fac din noul sezon Star Wars: The Clone Wars o experinţă unică.
 
Două episoade noi în fiecare joi, numai la Cartoon Network!
Cartoon Network este destinaţia ideală pentru acţiune şi distracţie non-stop. Este postul TV faimos în lumea întreagă pentru cele mai iubite desene animate precum Chowder, Flapjack, sau Casa Foster pentru prieteni imaginari. Glumele lor te vor face să te tăvăleşti pe jos de râs. Iar dacă acest lucru nu e suficient, vin şi cele mai bune seriale de acţiune: Bakugan, Ben 10 şi echipa extraterestră, Star Wars: The Clone Wars şi Hero 108, care te vor face să vrei să vrei mereu mai mult şi mai mult. Urmăreşte Cartoon Network şi decide cum vrei să fii! Aventuros precum Flapjack? Îndrăzneţ ca Ben? Prietenos cum e Chowder? Oricum ai fi şi oricare sunt preferinţele tale, Cartoon Network te aşteaptă cu multă distracţie, râsete şi aventuri nemaivăzute - de dimineaţa până seara, fără limită de vârstă! Dă frâu liber pasiunii tale pentru desene!
 
Cartoon Network este disponibil în 26 de limbi, în 25 de versiuni separate din 166 de ţări şi în 260 de milioane de case din întreaga lume. Cartoon Network este operat de Turner Broadcasting System, Inc., o companie Time Warner.
Pentru mai multe informaţii vă rugăm vizitaţi www.CartoonNetwork.ro.

0 comentarii: