Intinde-te

"Noapte cand toti oamenii vor merge la culcare, eu imi voi scoate tacticos blocul de desen si acuarelele si voi picta in liniste. Voi picta ziua ta de maine si te voi picta pe tine trezindu-te cu greu si cascand. Imi plac oamenii cand se intind. Pare ca in sfarsit s-au saturat de stramtoare si vor sa isi faca loc. Mai mult loc." (Andrei Tanase)
Intinde-te, fa un loc doar pentru tine, iesi din rand si scapa de stransoare....arunca-te gegen die wand (cu capul inainte ; dar imi suna mai bine via Fatih Akin expresia asta); uita-te in jur si descopera tot. Stii ziua aia in care chiar te simti tu bine si sky is the limit? Ei bine, asta este aia, asta este senzatia si o poti face in fiece zi pentru ca sky is the limit iar limitarea ta de scurtmetraj animat nu poate decat sa te doboare inapoi in locul ala stramt din care scapi uneori, atunci cand rupi lanturile conformismului si iti alegi singur gardurile pe care sa le sari.
Picteaza-ti propriul tablou, deseneaza-ti propriul desen, decoleaza exact acolo unde vrei tu, intinde-te prin dorinte si iubiri si iesi din inexistenta.Nu te-ai saturat de atata stramtoare? Hai...este destul loc pentru toti!

0 comentarii: