Amy Winehouse concerteaza la Bucuresti

Events prezinta Amy Winehouse in premiera in Romania! Controversata artista britanica va canta pe 15 august, pe stadionul Iolanda Balas Soter din Bucuresti.

Un veritabil icon britanic al anilor 2000, Amy Winehouse a constituit, inca de la inceputul carierei, unul dintre subiectele preferate ale tabloidelor insulare. Vocea ei exceptionala, muzica unica, dar si scandalurile provocate de viata sa personala tumultuoasa au tinut zile in sir primele pagini ale ziarelor de scandal.

Fanii si criticii laolalta ii aclama farmecul necizelat, umorul incisiv si combinatia unica de jazz si soul care-i caracterizeaza muzica. Un alt atu al controversatei artiste britanice este talentul incontestabil de compozitoare – muzica pe care-o scrie este, fara exceptie, profund personala, de o candoare brutala. Producatorul american Quincy Jones a declarat ca Amy Winehouse este atat de talentata, incat "vine de pe alta planeta", sustinand ca este onorat de faptul ca artista britanica canta pe albumul sau de coveruri intitulat "Q: Soul Bossa Nostra".

„Frank”, exceptionalul sau album de debut din 2003, recompensat cu discul de platina, i-a adus comparatii cu legende precum Billie Holiday, Lauryn Hill sau Macy Gray. „Frank” a uimit deopotriva criticii si publicul prin tonalitatea sa aparte: impletirea dintre maturitatea interpretativa a solistei cu exercitiul auto-confesiv pe marginea naturii umane. Albumul i-a adus lui Winehouse fani pe intreg mapamondul si a delimitat-o pe autoarea sa precum una dintre cei mai diferite si influente reprezentante ale noului val de compozitori pop.

Trei ani mai tarziu, in octombrie 2006, apare frapantul „Back To Black”, un album care reinventeaza sound-ul „girl-group” al decadei `50 -`60. Albumul marcheaza trecerea deplina a solistei intr-o noua etapa, feminitatea, si o tranforma in preferata criticilor din intreaga lume, propulsand-o ca fenomen pop mondial. Include o colectie uimitoare de hituri cu influente funk („Rehab”, „You Know I'm No Good” si „Back To Black”) si ii aduce nenumarate premii (5 Grammy-uri, 2 Brit Awards, un Igor Novello), plasand-o de asemenea in liga foarte selecta a putinilor artisti britanici care au vandut mai mult de 10 milioane de copii per album.

Ciuc Premium este berea oficiala a concertului Amy Winehouse din data de 15 august, de la Bucuresti. Concertul Amy Winehouse este unul dintre cele mai importante evenimente muzicale live pe care Ciuc Premium le sustine anul acesta. Astfel, berea Ciuc Premium continua traditia de anul trecut de a se asocia cu unele dintre cele mai mari evenimente de muzica live de calitate.

Din 26 aprilie, cei mai infocati fani ai artistei au la dispozitie doar 4 zile (26-29.04) pentru a cumpara primele 1000 bilete cu 20% reducere! Cumparatorii pot alege dintre urmatoarele categorii de locuri: Gazon B – 104 lei, Gazon A – 144 lei, Golden Ring – 216 lei sau Premium – 280 lei. Categoria VIP (600 lei) nu beneficiaza de discount. Din 30 aprilie, tichetele vor fi disponibile la pret intreg: Gazon B – 130 lei, Gazon A – 180 lei, Golden Ring – 270 lei, Premium – 350 lei sau VIP – 600 lei in reteaua Eventim din magazinele Germanos, Vodafone, librariile Carturesti, Humanitas si prin intermediul site-ului http://www.eventim.ro/. Pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin Card Avantaj, la sediul Events din Bd. Lascar Catargiu nr. 15 A sau la sediul Eventim din str. Polona nr. 15.

Ciuc Premium este berea oficiala a concertului Amy Winehouse din data de 15 august, de la Bucuresti. Concertul Amy Winehouse este unul dintre cele mai importante evenimente muzicale live pe care Ciuc Premium le sustine anul acesta. Astfel, berea Ciuc Premium continua traditia de anul trecut de a se asocia cu unele dintre cele mai mari evenimente de muzica live de calitate.

0 comentarii: