Promotie bilete concert Zucchero la Bucuresti

A cincea saptamana in care se va desfasura proiectul „Promotia Saptamanii”,  aduce o reducere de 15% pentru biletele de la concertul Zucchero, din data de 21 iunie! Ai astfel ocazia sa fredonezi alaturi de Zucchero versurile celebrelor sale piese Baila Morena sau Senza Una Donna...
Profita de ocazie si cumpara in perioada 7 – 10 aprilie,  un bilet la concertul Zucchero la categoria de pret 100 lei si 150 lei si primesti o reducere de 15%!
Aceasta promotie este valabila doar la magazinul BILETOO.RO din Unirea Shopping Center (intrarea de langa McDonald’s), si online pe www.biletoo.ro. In cazul in care comanda se face online, de pe www.biletoo.ro, plata poate fi facuta prin card sau ramburs, in ambele cazuri livrarea se face la domiciliu prin curier sau posta in functie de optiunea aleasa!
Preturile biletelor sunt urmatoarele:
- 100 lei (pret intreg) – Categoria 3 –> cu reducerea de 15%, cumparatorul plateste doar 85 lei
- 150 lei (pret intreg) – Categoria 2 –> cu reducerea de 15%, cumparatorul plateste doar 127.5 lei
- 200 lei – Categoria 1
- 250 lei – Categoria VIP

Proiectul „Promotia Saptamanii” a fost initiat de catre Project Events si Biletoo.ro si se va intinde pe parcursul a 17 saptamani. Mai multe detalii despre concert si promotie puteti afla accesand www.projectevents.ro!
Zucchero, (pe numele sau adevarat, Adelmo Fornaciari) si-a inceput cariera in 1970 reusind in scurt timp sa cucereasca milioane de fani cu piesele sale. A vandut peste 40 de milioane de cd-uri in intreaga lume. A castigat foarte multe premii si distinctii. Cel mai de succes hit al sau a fost Senza Una Donna, care s-a mentinut vreme indelungata pe pozitia numarul 1 in toate topurile europene. A impartit scena cu mari artisti precum Sting, Luciano Pavarotti, Andrea Bocelli, Elton John, Bono, Carlos Santana, Eric Clapton, Joe Cocker, Sheryl Crow si multi altii. In 2010 a lansat un nou album numit Chocabeck, pe care doreste sa-l promoveze prin acest turneu mondial ce va include si Romania pe harta tarilor vizitate!
    
~~Concertul Zucchero este organizat de Project Events, va avea loc pe 21 iunie la Arenele Romane din Bucuresti si face parte din turneul „Zucchero Chocabeck World Tour 2011!”~~

0 comentarii: