Bilete la concerte si la chioscurile Adevarul

Din 12 mai, bucurestenii pot cumpara si bilete la concerte si spectacole de la chioscurile Adevarul, nu numai ziare si reviste!
Colaborarea dintre sistemul de ticketing BILETOO.RO si divizia de carte a Adevarul Holding – Librariile Adevarul, exista de mai bine de un an si intrucat rezultatele au depasit toate asteptarile, reprezentantii sistemului de ticketing BILETOO au incheiat de curand un acord si cu divizia de distributie a trustului, activand sistemul in 18 chioscuri „Adevarul” din Bucuresti!
Astfel, incepand cu data de 12 mai se pot achizitiona din chioscurile Adevarul din Bucuresti bilete la concertele Scorpions si Lake Of Tears, urmand ca in urmatoarele saptamani sa se poata achizitiona din aceste locatii bilete pentru toate evenimentele ce se regasesc pe http://www.biletoo.ro/!
„Asa cum ne-am propus la inceputul colaborarii cu Adevarul Holding, continuam sa facilitam accesul clientilor nostri la cat mai multe evenimente. Cele 18 chioscuri „Adevarul” partenere ne vor ajuta de acum sa fim cat mai aproape de fiecare iubitor al evenimentelor de calitate din Bucuresti si de ce nu, din intreaga tara!” a declarat Sorin Sararu, reprezentantul BILETOO.RO.
De partea cealalta, domnul Alin Benea, reprezentantul Adevarul Holding afirma: „Ne dorim pe viitor ca achizitionarea unui bilet la orice fel de spectacol sa devina la fel de facila fiecarui roman ca si cumpararea unui ziar!”
Mai jos se gaseste lista chioscurilor „Adevarul” din Bucuresti, denumite in functie de zona in care sunt pozitionate, in care sistemul BILETOO.ro este prezent: 1 Mai, 13 Septembrie, ASE, Astoria, Brezoianu, Casata, Cismigiu, Cotroceni, Dorobanti, Filaret, Nasaud, Pajura, Perla, Salaj, Salajan, Spring Time Floreasca, Stirbei Voda, Victoria.
Aceste noi magazine partenere se adauga celor deja existente in Bucuresti: Unirea Shopping Center, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, Magazinul Muzica, Magazinul Victoria – Midola Music, Libraria Eminescu, BiletFan (statia de metrou Unirii 1), Librariile Adevarul (din Bucuresti dar si din tara), Magazinele Flanco.
BILETOO.RO este cel mai complex sistem de vanzare de bilete din Romania. Biletele se pot achizitiona online, cu plata prin card, iar livrarea se face prin curierat sau se pot ridica personal de la unul din magazinele partenere BILETOO.RO. De asemenea exista posibilitatea rezervarii biletelor cat si achizitionarea lor prin ramburs.

BILETOO.RO gazduieste vanzarea de bilete pentru teatru, concerte, spectacole si targuri. In acest moment, pe BILETOO.RO se pot gasi bilete la concerte precum Scorpions, Roxette, Goran Bregovic, Lake Of Tears, Demis Roussos, Samaia, B’Estfest...etc.
Pentru mai multe detalii vizitati http://www.biletoo.ro/!

0 comentarii: