Roxette aproape de Bucuresti

Au ramas mai putin de 2 saptamani pana la concertul trupei Roxette de la Bucuresti ce va avea loc pe 30 mai la Zone Arena.
Cu o cariera de aproape 25 de ani, 75 de milioane de albume vandute in intreaga lume si peste 30 de hit-uri, Roxette revine in 2011 cu un nou album si un nou turneu international!
Dupa ani de asteptare, visul fanilor Roxette se va implini in primavara anului urmator, cand celebra trupa suedeza va sustine pentru prima data un concert la Bucuresti. Show-ul va fi inclus intr-un nou turneu mondial programat pentru 2011, fiind cel de-al zecelea din cariera trupei ce s-a reunit anul trecut dupa aproape 8 ani de pauza.
Formata la inceputul anilor ’80, Roxette a devenit rapid una dintre cele mai iubite trupe pop, iar piese precum "The Look", “Dressed for Success”, “Listen to Your Heart”, “Dangerous”, "It Must Have Been Love", “Joyride" sau “Milk and Toast and Honey" au facut inconjurul lumii, fiind considerate astazi adevarate "evergreen"-uri. Marie Fredriksson si Per Gessle s-au intalnit pentru prima data in Halmstadt (Suedia), la sfarsitul anilor ’70, primul album Roxette - "Pearls of Passion" - fiind lansat cativa ani mai tarziu, in octombrie 1986. Au urmat alte 6 albume de studio, 7 compilatii, 1 album de remixuri si 8 albume video, carora li se adauga nu mai putin de 39 de single-uri si tot atatea videoclipuri! Premiati in repetate randuri pentru "Best pop-rock group", "Best selling artist" sau "Most Played video", membrii Roxette au castigat de-a lungul carierei admiratia a milioane de fani din intreaga lume. Anul 2002 a reprezentat insa un moment de cumpana in cariera trupei, Marie fiind diagnosticata cu o tumoare pe creier. Dupa o operatie complicata, mai multe luni de tratament si cativa ani de pauza, timp in care atat Marie cat si Per si-au dedicat timpul unor proiecte separate, trupa s-a reunit in 2009, revenind pe scena in formula consacrata.
Preţurile biletelor pentru concertul Roxette (în funcţie de categorie) sunt:
Golden VIP (cu loc, în faţa scenei) – 350 lei
Tribuna VIP (cu loc, în tribună) – 250 lei
Gazon A (in picioare) - 120 lei - SOLD OUT!

Biletele au fost puse în vânzare pe myticket.ro şi în reţeaua magazinelor Diverta, în magazinul Muzica şi în libraria Mihai Eminescu.

0 comentarii: