Ufo 2 by Gojira si Aforic

Ufo 2 este titlul ce leaga sound-ul glitchy produs de Gojira cu versurile si timbrul vocal ale lui Aforic. Colaborarea s-a nascut natural din afinitatea celor doi pentru o compozitie echilibrata intre mesaj si background sonor si consta in jonctiunea a doua stiluri nu neaparat apropiate, dar categoric compatibile.
Prima data piesa a putut fi auzita live in cadrul conceptului de concert J’ai-lectro, aflat la al treilea episod pe 7 aprilie la Kulturhaus. Acum, piesa atinge 5000 ascultari pe contul soundcloud.com/gojira, de unde va putea fi descarcata si este inclusa in materialul semnat Aforic,“Fiul Omului” , mixtape ce se poate comanda pe www.facemrecords.ro.

Cine este Aforic?
" Numele meu este Emil Teleaga sunt pasionat de extraterestri si activez ca artist solo la Facem Records sub numele de AFORIC. In aprilie 2011 lansez materialul "FIUL OMULUI" mixat de Grigo, ce-i are ca invitati pe Deliric 1 si DOC de la CTC, Chimie de la Specii,  Sonia, DJ Paul, ADN si Subsapte, in materie de MC-iing pe beat-uri produse de Sagace Snephrue, Mr.Tweaks, Gojira, Vlad Dobrescu, Raz One, OKN, Ortega. Activez si in ARMADA impreuna cu Cedry2k, CTC, Nwanda si Carbon, si am lansat pana acum proiectele  2012 impreuna cu ADN, Subsapte si Sagace Snephrue, in 2010 si SDST (Spectru de Difuzare a Sunetelor Tacute) impreuna cu Sagace Snephrue si Underman, in 2005. Am
colaborat de-alungul anilor cu multe nume din Hip Hop-ul romanesc si international.
Astept ce o sa vina! Pace”

Iar despre Gojira stim ca pune “cea mai tare muzica de baieti pe care sa danseze fetele” si ca defileaza inca din 2005 pe scena electro - tehno pop autohtona cu show-uri indraznete, iar mix-uri eclectice de bass cu ritmuri techno, breakbeat si dubstep au devenit specialitatea lui. La ora actuala, Gojira deschide un discurs muzical amplu si ostentativ, in care isi declara cu sinceritate predispozitia catre combinatii nemaipracticate si indraznete, in care include excese muzicale care genereaza adrenalina in public si oricat de avangardiste sau satirice in intentia lor, starnesc la dans.
Detalii aici:

www.facebook.com/EmilTeleaga
www.facebook.com/Gojira.Official

0 comentarii: