Concurs : Hai la concertul TiPtiL din Music Hall

Prietenii din trupa TiPtiL in colaborare cu Urban Things te invita la un concurs ce are ca premii 2 intrari single pentru concertul de sambata, 7 mai din Music Hall.
Tot ceea ce trebuie sa faci este sa dai un mail la chestiiurbane@gmail.com cu datele tale de contact si sa treci in subject line: Spune-mi TiPtiL.
Fericitii castigatori sunt Anamaria Toma si Radu Ionescu.

Recent întorşi de la excesele mării, ne odihnim puţin şi ne pregătim pentru un concert special în Music Hall, sâmbătă, 7 mai, de la ora 22:00.
De ce va fi special concertul din Music Hall?
Pentru că, pe lângă o piesă nouă, marca TiPtiL, pe ritmuri jazzaggaefunkdancefun, vor urca pe scenă noi prieteni din campania „Debutează (cu) TiPtiL”.

TiPtiL are în componenţă membri cu experienţă muzicală care, însumată, ar da o cifră mai mare decât vârsta membrilor trupelor pe care le-am invitat să cânte alături de noi.
Deşi astăzi sunt deschise incomparabil mai multe scene decât în perioada adolescenţei noastre, totuşi, acestea rămân inaccesibile trupelor recent infiinţate sau care nu au la îndemână mijloace prin care sa îşi facă cunoscută muzica. Ideea trupei TiPtiL prin care invităm să cânte alături de noi trupe mai puţin cunoscute este unul care mi-ar fi plăcut să mi se întâmple personal mai des în perioada de debut a mea în muzică.” – spune despre iniţiativa TiPtiL, Laurentze, bateristul formaţiei.

Ca de fiecare dată, Raluca Staicu (voce), Adina Dură (voce), Bujor Stoicovici (chitară bas, contrabas), Ciprian „Laurentze” Moisescu (tobe) şi Cretzu (chitara), vor captiva întreaga audienţă, iar combinaţia originală de funk, drum'n'bass şi post-punk, condimentată cu elemente inedite de jazz, va ridica publicul în picioare, urcându-l direct pe scenă, pentru a petrece împreună o noapte senzaţională de weekend.

0 comentarii: