Urban Music Things ep.01 - TiPtiL partea 04

Adina Dură (voce) – este licenţiată în muzică. Ea este absolventă a liceului de muzică „Dinu Lipatti” secţia vioară-canto clasic. A urmat apoi Academia de Muzică „Ciprian Porumbescu” – Pedagogie muzicală şi a făcut un master în Educaţie muzicală contemporană. După terminarea masterului a lucrat în învăţământ, ca profesoară de educaţie muzicală. A avut diverse colaborări cu: El Negro, Mircea Vintilă şi Smiley's Band.

Raluca Staicu (voce) – a ajuns să fie ce-şi dorea în copilărie şi anume „cântăreaţă”. Până să ajungă într-o trupă, pe scenă, în faţa publicului, a cântat şi a dansat în cadrul a două ansambluri folclorice şi a urmat cursuri de canto la Scoala Populară de Artă, la clasa domnului profesor Simu Radu Alexandru. Raluca este şi autoarea majorităţii versurilor originale TiPtiL.

Muzica TiPtiL, expresia unică a împletirii personalităţilor membrilor formaţiei, se revarsă în adieri sonore firav-agresive-senzual-lascive-dansant-melodioase-armonios-izbitoare-creativ-colorat-înălţătoare. Cu alte cuvinte şi fără a mai folosi prea multe figuri de stil, muzica TiPtiL trăieşte!
  TiPtiL - Good or Stupid by TiPtiL
Foto credit: TiPtiL

0 comentarii: